ivis && day :: teach me (about love)

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
17
Pirosak
10

(frissítve: 03.14-21:50)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Szász Dalma
Yesterday at 11:07 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:23 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Márc. 18, 2018 4:27 pm

Írta  Damian Park
Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm

Írta  Eliphas Thorne
Szomb. Márc. 17, 2018 7:49 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 4:10 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Írta  Maya Downey
Szomb. Márc. 17, 2018 3:37 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

ivis && day :: teach me (about love)

Déméter
Félvér
avatar
Déméter Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: ivis && day :: teach me (about love)   ₰ Szer. Márc. 07, 2018 6:58 pm


secrets held in my heartDay...
Damian ajkain dallamosan játszik a szótag, melyet visszaidézni kíván, ahogyan azt az erdei nimfa szájából hallotta. Hazugság lenne azt mondani, hogy a becézés ébren tartotta álmatlan éjszakákon, azonban kétségtelen, hogy a megszólítást elsuttogni hallotta a késő esti hűvös szellőben és a hajnali, zsenge fűszálakat meglengető szélben. Az, ahogyan a lány szemeiben égő csillagokkal ránézett, teljes bizalmát beléhelyezve olyasfajta érzelemről tanúskodott, melyet a fiú még nem tapasztalt. Beléivódott, hogy az emberek, istenek, mitikus lények gyarló teremtmények, nem létezik önzés nélküli kreálmány, amelyik ne a saját képére akarná festeni a világot. Íme az új háború előszele is éppen ezt támasztja alá. S amikor először találkozott a vörös juhar árnyékában megbújó gyönyörűséges nimfával akkor róla sem gondolt mást vagy többet. Ám az azóta eltelt idő arról tett tanúbizonyságot számára, hogy Ivis igenis más. Naivitása, akár gyengeség is lehetne, hiszen hogyan bízhat meg máris annyira egy vadidegenben, hogy így megnyíljon neki? Hogy a kezébe helyezze annak eszközét, mely kiolthatja életét mindezt azért, mert bízik benne, hogy a fiú nem fog visszaélni a megszerzett tudással?
Áh, túl sok kérdés, rázza meg a fejét a felügyelő, és arra a következtetésre jut, hogy nem éri meg neki a fejfájást, hogy fölöslegesen rágódjon olyasmit, amit könnyedén ki is deríthet. Ha nem is a miértekre való választ, de azt, hogy Ivis valóban bízik-e benne vagy az egész csak ámítás és nem több néhány szép szónál. Vagy legalább azt, hogy miért van az, hogy a nimfát látni véli minden gyengélkedőnél tett látogatásakor vagy ha az íjászpálya felé fordult, hogy miért kívánja, hogy minden erdőben tett látogatásánál belebotolhasson. Vajon csak hála az, amit érez, amiért a lány segített neki anélkül, hogy ellenszolgáltatást kért volna, vajon csak adósnak érzi magát? Vagy valami más lenne, valami mély, ami oly fojtogató, mint a liliom émelyítő illata, és betölti a tüdejét, míg minden lélegzetvételével csak azt érzi, hogy hiányzik valami, valami ami épp oly fontos, mint a víz a növénynek és az oxigén az embernek.
Damian ezért döntött úgy, hogy meglátogatja a Long Islandi sziget szélén lakó régi barátját, akivel éveken át együtt töltöttek nyarakat a táborban. Braddel sosem voltak kifejezetten legjobb barátok, szimplán mert a Démétér-fiú nem az a fajta, azonban amikor szívességre volt szüksége tudta, hogy hozzá fordulhat. Amikor pedig az ötletét felvázolta az Athéné-gyermeknek az csak ráncolta a homlokát, de egy rossz szót sem szólt. Csak ránézett azzal az idegesítően mindent tudó tekintetével és egy félmosoly kíséretében a kezébe nyomta a kormányt.
Aznap este a fiú ismét látogatást tesz az erdőben. Óvatosan, nehogy felébressze a nyugovóra tért lelkeket sétál egyenesen a rengeteg mélyéig, ahol tudja, hogy ősszel vöröslenek a juharfák. Kezében egy gyűrött pergamen rajta a saját macskakaparása, melyet kapkodva, mielőtt meggondolhatná magát, firkantott. Ivis nincs a fánál, amikor odaér, ami egy részről megkönnyebbüléssel tölti el, másrészt csak tágítja a mellkasában érzett űrt, mely minden nappal egyre súlyosabban nehezedik rá a legutóbbi találkozásuk óta. Damian lehajol és egy felkapott kő alá rejti a vörös juhar lábánál az összehajtott pergament, hogy azt ne vigye el a szél.
Távozás közben még egyszer, utoljára visszanéz és nyel egyet, ahogyan felidézi magában a levél tartalmát.

Találkoznál velem kedden pirkadatkor a Tábor 25-ös bekötő út felőli bejáratánál?
Dayremélem tetszik szépség ♥

Felhasználó profiljának megtekintése
Mitikus lény
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: ivis && day :: teach me (about love)   ₰ Hétf. Márc. 12, 2018 4:46 pm


Day & Ivis
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
and right now
i'm falling

Az évszázadok során kialakult sztereotípiákkal ellentétben nem vagyok ostoba. Akárcsak az epermenőkön dalolászó nővéreim, akikre Apollón művészlelkű gyermekeinek társaságában talál rá a boldogság, én is tisztában vagyok vele, hogy a hétfőt kedd követi, és hogy a péntek mellé szombatot firkantanak a naptárba. Ennek ellenére, amikor az éjszaka nyugalmától még kissé kába tekintetem megakad a vörös juhar tövében felejtett papírlapon, és a szemeim hosszú másodperceket követően kibogarásszák a sebtében írt szavakat, első dolgom felkeresni a reggelijéhez készülődő Misztyt, akinek megzabolázhatatlan, vörös tincsei már az íjászpálya széléről a figyelmemért kiáltanak, és akinek nagy, mélykék szemei szabályosan elkerekednek, amikor köszönés helyet a felkarja után kapva megkérdezem tőle, milyen nap van.
- Vasárnap - válaszolja készségesen, két aprócska ásítás között, mielőtt az arcához emelve a jobb kezét, kitörölné a szemeiből Hüpnosz fiainak álmokat hozó porszemeit. Kétségtelen, hogy a legutolsó találkozásunk óta semmi sem változott. Van valami, ami ébren tartja éjszakánként. Valami, amivel kapcsolatban úgy érzi, még velem sem lehet teljesen őszinte. S bár halk, gyermeki hangja kiszakít belőlem egy darabot, a mosolyom óvó és figyelmes, ahogy a könyökhajlatába csúsztatva a karom, elindulunk az étkező felé.

Az elkövetkezendő napok minden egyes percében nyomottabb vagyok. Nem találom a helyem, mert bármennyire is keresi, a tekintetem sem találja a menta színű tincseket.
A napszakok lajhárokat megszégyenítő lassúsággal vánszorognak egymás után, míg izgő-mozgó ujjaim virágszirmok tucatjait és megannyi kifejletlen levelet kreálnak, abban reménykedve, hogy felgyorsítva a növények növekedését, futásra kényszeríthetik az időt.
De Kronosz soha, senkit sem szeretett úgy, mint saját magát. Halk fohászaim hallatán gúnyosan az arcomba nevet.
Hétfő estére már úgy érzem, egy teljes évtizeddel öregebb vagyok, ahogy a vörös juhar törzsének döntve a hátamat, kiszakad a tüdőmből egy megfáradt kacaj. Day üzenete fakó és gyűrött az ujjaim alatt.
- Ne menj! - Összerezzenek, ahogy az egyik szomszédos fán üldögélő húgom hangja elér hozzám, szánakozó dallamával libabőrbe öltöztetve mindkét felkarom. Sóhaja, melyet magával ragad a szél, épp oly sötét, mint az éjszaka, ami alkonyatkor alászállt az erdőre. - Hisz te is tudod, hogy a fák közelsége nélkül még mellőlünk is elpártol a halhatatlanság. Csak most az egyszer Ivis, kérlek, hallgass rám - könyörög, zavarában az alsó ajkát harapdálva, mint akit bűntudat emészt. Semmi kétség, hogy amikor tegnap délután az epres sütemények illatát érezve a konyhába rohantam, a gyógyszeres szekrényen felejtve Day üzenetét, nem csupán megtalálta, de bele is olvasott.
Egy kedves mosollyal próbálom meg elcsendesíteni a lelkében morajló hurrikánt. Nincs titok, ami közénk állhatna.
Bár egy részem biztos abban, hogy Nadia figyelmeztetése mögött csupán jószándék lapul, fáj, hogy úgy érzi, ki kell mondania a nyilvánvalót, holott kettőnk közül én vagyok az, aki tavasszal egy újabb évtizedet tudhat majd magáénak.
- Nagyon jól esik az aggodalmad, de igazán szükségtelen. Nem megyek messzire, ráadásul délután várnak a gyengélkedőn, így alig maradok el pár órácskára - mondom, az utolsó pillanatban az alsó ajkamba harapva, ezzel útját állva a szertelen vallomásnak, miszerint Day mellett egyébként is biztonságban leszek. Rosszul esne, ha kinevetne mindazok után, amiket átéltünk az ezredfordulón.
A vörös, sötét szeplőkkel megáldott nimfa enyhén oldalra döntött fejjel figyel. Rosszalló tekintete egy pillanatra sem engedi szabadon a markomban megbújó cetlit, és bár az ajaki egy múló pillanatra elnyílnak egymástól, végül mégsem szól semmit. Egy gyermekdalt dúdolva válik eggyé a természettel.
A testemre ereszkedő némaság össze sem hasonlítható azzal a békével, amit Démétér fiának társaságában érzek. Ez kellemetlen, paranoid és a csontomig hatol. Az elmém pedig egyre csak azt sikoltozza: ne menj, ne menj, ne menj. Az erdei nimfák okkal maradnak az erdőben.

Mire észbe kapok, az éjszaka legsötétebb óráit felváltja a hajnal, ezért egy panaszos ásítást követően magamra öltöm mindazokat a ruhákat, amiket a gyengélkedőn besegítő félvérektől kaptam, és egy baseball sapkával a fejem tetején, belevetem magam az erdőbe, bőszen haladva annak határa felé.
Minden megtett lépéssel nő a bennem munkálkodó idegesség.
A jobb tenyerem felfelé fordítva sétálok, egy piciny kamillára koncentrálva. A halandók által oly nagy becsben tartott 'szeret-nem szeret' játék mintájára, sorban készítem el a hófehér szirmokat, minden egyes új hajtás megidézésénél halkan motyogva a szavakat. Előre. Hátra. Előre. Hátra.
Két másik kamillával, egy tucatnyi margarétával és három rózsával később végre valahára rabul ejt a főút, és bár messze nem ez az első alkalom, hogy a szemeim megpillantják a hamuszürke földet, tagadhatatlan, hogy a szívem még soha korábban nem akart kiszakadni a bordáim közül félelmében.
Aztán meglátom Őt. A békesség pedig óvó karok módjára fonódik a testem köré, puha csókjával nyugalomra intve szüntelen remegő ajkaimat.
- Szép reggelt, Day. Jól aludtál?

sok-sok szeretettel  Embarassed
Felhasználó profiljának megtekintése
 Similar topics
-
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Greg hálószobája
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Love Bites
» Love Los Angeles
Ugrás: