Heather&Dan- Tanárnő, kérem!

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Heather&Dan- Tanárnő, kérem!

Poszeidon
Félvér
Daniel Holloway
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Heather&Dan- Tanárnő, kérem!   ₰ Szer. Márc. 07, 2018 8:24 pm

Heather&& Dan

Hosszú és fárasztó napon voltam túl. Reggel íjászattal kezdtünk, utána kardforgatás, gerelyhajítás, pusztakezes harc, lovas harc, pegazuslovaglás,   filozófia és mitológiai ismeretek ismeretek órák jöttek sorra. A mitológia órát Heather Blackmage tartotta, és szokásosan a görög istenekről volt szó.
Ahogy a tanárnő beszélt, és kérdéseket tett föl, próbáltam eltűnni a többi félvér közt, ami sikerült, talán. Hogy miért húztam meg magam? Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor vagy stréber voltál, vagy rég voltál diák és már nem emlékszel. Természetesen azért szokás ilyenkor meghúzódni, hisz ha a tanár nem szemel ki téged, nem szólít fel, így nem tűnik fel neki, hogy fingod sincs az egészről. Valaha régebben kentem vágtam a témát, vagyis többé-kevésbé, de mostanra a történetek nagy része a feledés homályába merült számomra.
Az órának vége lett, és én sunyin kisomfordáltam a teremből, hogy nehogy megszólítson a tanár. Sikerrel jártam, és távoztam a gyakorlótérre, ahol Árész egyik gyermekével gyakoroltam.
Hosszas hadakozás után, miután rendesen lefárasztottuk egymást, és itt-ott meg-meg ütöttük egymást, sikerült lefegyvereznem és megfejelnem, de ő pajzsával gyomron vágott. Közös megegyezés alapján döntetlennek ítéltük a küzdelmet. A hadisten gyermeke poénkodva azt mondta, hogy: „Ez nem volt igazságos, hisz nekem kettő ellen kellett küzdenem”. Ezen mind a ketten nevettünk. Valóban lehet, hogy kicsit erőset fejeltem.
Egy kis pihenés után, átöltözve a Nagy Ház irányába vettem az irányt, ahol a tanító lakott. Már vagy délután öt óra volt, közelgett a vacsoraidő, gyomrom már korgott. Na meg fájt is, elég rosszul esett az az ütés.
Csendesen szedtem a lépteimet a Nagy Ház irányába.
Amint odaértem Heather ajtajába, bekopogtam. Megvártam, amíg ajtót nyit, majd megszólaltam bociszemekkel.
- Jó napot, tanárnő! Kérem, korrepetáljon!
Bizonyára meglepte, hogy lerohantam a kérésemmel. Én magam is különösnek tartottam, de azért éreztem szükségét a korrepetálásnak, mert szúrta a szemem, hogy mennyit felejtettem az istenekről.
Kicsit idegesen toporogtam az ajtóban, várva a bebocsájtásra. Ismertem már az oktatót, tehát szinte biztos voltam benne, hogy be fog engedni, és nekilát a különóra tartásának. Vagyis erősen reméltem.A hozzászólást Daniel Holloway összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 01, 2018 2:54 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Heather&Dan- Tanárnő, kérem!   ₰ Szomb. Ápr. 07, 2018 3:26 pm
Jesszusom. Óvatosan kortyolgatva iszom a kávémat, ma már a hetediket. Tudom, hogy nem kellene, meg egészségtelen, de nem érdekel, mert fáradt vagyok. Egy órán keresztül frissítettem a tudásomat vívás terén, khm, khm, az alapok úgy ahogy megvannak. Egyszerűen nem sikerült eddig olyan fegyvert találnom, ami tök jól passzol hozzám. És könyvvel meg nem lehet harcolni, sajnálatos módon, pedig tök könnyen szétverhetnék bármilyen szörnyet. Vagy az anyukám vezetési stílusa, az is halálos, nem egy húsomra vadászó lelte időszakos halálát a kocsi kerekei alatt.
Danny fiú sokat felejthetett az elmúlt időben, nagyon nem tetszik, hogy meghúzza magát. Tudom, hogy ki az aki nem érti, ki az aki csak meglapul és próbálja túlélni az órámat. Ismerős helyzet, én is voltam órán, suliban, nem egyszer nem tanultam. Vagy éppenséggel nem értettem a tananyagot, eléggé rossz úgy. Minek is szólítsam fel, szidjam le, semmi értelme se lenne, így inkább csak azokat szólítom föl, akin látni, hogy tudja. Legalább kap csokit.
Nem hívom magamhoz, hagyom, had sunnyogjon ki, menjen el. A papírjaimat beteszem a kutyás mappámba, a tollaimat meg a tolltartómba. Kifogyott az élénk fűzöld filctollam, kénytelen leszek bemenni valamikor a legközelebbi városba és venni egy újat. Majd, valamikor.
Délután van, én meg iszom a fekete mérget, az életadó italt, lehunyt szemekkel, elégedetten. Könyvespolc, babzsák, rengeteg növény mindenhol, ágy, meg egy ruhásszekrény. Igaz, még a ruhák közül néhány a bőröndben van. Nézem az USA domborzati térképét, mely a falamon van. Le vannak celluxozva azok a területek, ahol lehet a természet patás istene. Elmerengek, mikor kopognak. Felsóhajtok, majd megyek és ajtót nyitok.
- hogy mi?- számban levő kávé gyorsan találkozik a kinti világgal, és próbálok nem döbbenten nézni. Oké, akkor újra. - Szia! Ha még egyszer magázol, kiváglak a táborból, és nem kaptál napszúrást? Mármint, gyere be, szívesen korrepetállak, de tudod, te diák vagy, és a diákok ritkán kérik ezt. Főleg, akik meghúzzák magukat az órákon. Na mindegy, Dan. Ki érdekel?
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
Daniel Holloway
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Heather&Dan- Tanárnő, kérem!   ₰ Szomb. Május 12, 2018 1:35 pm

Heather&& Dan

Ahogy az ajtó kinyílt, Heather állt ott előttem egy kávéscsészével a kezében. Amint elmondtam érkezésem okát, Heather borzasztóan meglepődött. Olyannyira meglepődött, hogy a korty kávé, amit éppen lenyelni készült, véletlenül az én pólómra és főként az arcomra köpte. Szerencsére mire a fekete lé beterítette az a orcámat, összeszorítottam szemhéjaim, így az nem ment a szemembe.
Vaksin tapogattam ki a zsebemet, és előhalásztam belőle egy darab papír zsebkendőt. Egy mozdulattal hajtottam szét, majd töröltem le vele az arcomat, mialatt Heather éppen beszélt, mit sem törődve vele, hogy teleküldte az arcomat kávéval.
– Köszönöm, Heather, kávét nem kérek…
– mondtam kissé cinikus hangsúllyal, mint kinyitottam a szemem.– És, tényleg köszönöm, hogy korrepetálsz.
Mondtam ügyelve arra, hogy nehogy megint lemagázzam. Akkor ki tudja, hogy mit csinálna velem.
Az invitálásra be is teszem a lábam a lakhelyére, és fejemet csóválva néztem a pólómat.
– Egyébként… nem tudom, hogy kiről szereznék hallani, túl sokat felejtettem. Kezdjük mondjuk az… elejétől?
Lelkes szemekkel nézek az előttem álló tanárra. Igen, a titánok, na közülük csak párnak a nevét ismerem, s Kronoszról tudom a legtöbbet. Emlékszem régebbről, hogy Kronosz miként vette át a hatalmat apjától, Uránosztól, de nagyon többre nem.
Körbenéztem a szobájában, és elismerően bólintottam. A szoba egész rendben volt tartva, mármint a mi kabinunkhoz képest. Erről talán az tehet, hogy mi nem vagyunk éppen rendszeretőek, persze van egy-két féltestvérem, aki kivétel ez alól, de mi fiúk jobban ez a „besöpörjük a cuccokat az ágy alá, ha befér, és rend van” filozófiát követjük. Amitől sokan agybajt kapnak.
Felsóhajtottam, ahogy végignéztem magamon, és Heather felé fordultam.
– Ne haragudj, öt perc és jövök, veszek egy másik pólót – jelentettem be végigmutatva a kávétól feketés folttal rendelkező ruhadarabon. Valóban váltani akartam minél hamarabb, hisz majd’ megőrültem attól, hogy rátapadt mellkasomra a cukros löttyös szövet.
Egy pár pillanatnyi várakozás után, ha elbocsájtást nyertem – amit mindenképp megvárok, hiszen úgy illik – akkor megfordulok, és elindulok pólót váltani, hogy egy fokkal tisztábban vehessem át a leckéket.

Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Heather&Dan- Tanárnő, kérem!   ₰ Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm
Valaki, aki képes korrepetálást kérni tőlem, az vagy rohadtul kétségbeesett, vagy teljes mértékben eszét vesztette. De nem, Daniból egyiket sem nézem ki, továbbá véletlenül kávés lett általam. Felkuncogok, így már kínálni se kínálom. Hiába én vagyok a tanár, ő a magasabb, fel kell néznem rá.
- az a dolgom, hogy a fejetekbe verjem a családotokat. Legalább megdolgozom a pénzért - élvezem? Talán erdőben sétálni szeretek jobban, mint a mitológiát. Nem tehetek róla, éveken keresztül kutattam, olvastam, néztem utána. Részben az unalom miatt, részben a rák adta szabadidő miatt, részben az apám utáni kutatás miatt. Nem adtam föl, de már nem keresen annyira mániákusan, mint régen.
- az elejétől, remek. Oké, akkor mit szólnál ahhoz, hogy pár kérdést fölteszek először? - kérdem meg a sráctól. Fel kell mérnem a tudását ahhoz, hogy nekiállhassunk a különórának. Tudnom kell, hogy a tudása meddig terjed el, hogy amit tud, arra ne keljen időt áldoznom.
Persze, körbenéz. Könnyű úgy rendet tartani, hogy nincsen az embernek szobatársa, csak önmaga. Emlékszem, mikor még a Hermész kabinban dekkoltam, tökélyre fejlesztettem azt, hogyan tegyek a matrac alá minél rövidebb idő alatt minél több dolgot úgy, hogy nem lehet észrevenni. Hiányzik a zsivaj, de azért jó egyedül lenni. Saját szobával, mint otthon.  És itt nagyobb a rend, csak néhány ruha van a földön.
- rohanj nyugodtan, mosd le magad, ne legyél a méhek áldozata - mosolygok rá biztatóan a fiúra. Amíg ő távol van, befejezem az italomat. Kiélvezem minden egyes cseppjét, annyira imádom. Segít ébren maradnom és a vérnyomásomat is helyre rakja. Van ennél jobb dolog a világon? Leteszem a földre a bögrét, majd este elmosom. A kint lévő pár, tényleg csak 5-6 darab ruhát a bőröndbe helyezem, amit berúgok az ágy alá. Kérem, máris rend van.
Lekapok a könyvespolcról egy könyvet, éjjeli szekrényemből füzetet és tollakat veszek elő, meg egy rajztáblát. Meg is van oldva az íróasztal kérdése. Sose értettem, minek kell, ha egyszer használhatjuk a rajztáblát annak. Több funkciója van, csak ki  kell tapasztalni. De persze, minek is magyaráznám el bárkinek is, úgyse értenék meg.
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Heather&Dan- Tanárnő, kérem!   
Ugrás: