Here we go again. - Ronnie & Dan

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
0
Pirosak
27

(frissítve: 05.12. 16:30)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Cesare N. Dante
Today at 12:55 pm

Írta  Griestra
Yesterday at 7:10 pm

Írta  Cesare N. Dante
Yesterday at 11:33 am

Írta  Keaden Hancrow
Yesterday at 8:17 am

Írta  Christopher Ameil
Vas. Május 20, 2018 8:26 pm

Írta  Jasper Tebb
Vas. Május 20, 2018 1:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Május 20, 2018 12:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Május 20, 2018 12:12 pm

Írta  Griestra
Szomb. Május 19, 2018 2:45 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Here we go again. - Ronnie & Dan

Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Here we go again. - Ronnie & Dan   ₰ Hétf. Márc. 12, 2018 6:56 am

Ronnie&& Dan

Egy hete beszéltem utoljára Ronnieval, és már rendesen éreztem hiányát. Szégyelltem magam azért, amiért a múltkor úgy viselkedtem.
Tiffany már egy másik srácon lógott, ahogy terveztem, nem sérült nagyot. Tiff egy gonosz kis picsa, de nem tudtam volna elviselni, ha összetöröm. A lelkiismeretem kínzott volna
Már vacsora után voltunk, és a tábortűznél ültem, sokkal távolabb a többiektől. Szerettem időnként „antiszockodni”, ahogy néhány testvérem hívta ezt a tevékenységemet. Ilyenkor többnyire csak relaxáltam, ami minden nap után jól esett. Régen Ronnieval voltunk hajlamosak így félrevonulni egy kicsit, és megejteni egy laza beszélgetést pihenésképp. Nagyon egymásra voltunk hangolódva, félszavakból is értettük egymást.
Vigyázat, ez most nagyon csöpögős lesz! Ronnie nélkül olyan üresnek éreztem magam, mintha hiányzott volna egy részem. Hát igen, menthetetlenül és visszafordíthatatlanul belehabarodtam, és nagyon úgy tűnt, hogy elcsesztem az egészet. Borzasztóan hiányoltam a társaságát.
Egy közeli fának a törzséhez támasztottam a hátam, és úgy relaxáltam, nézve a többieket. Láttam, ahogyan a kettő öcsém éppen bort akarnak kunyerálni egy Dionüszosz félvértől. Nem hallottam, hogy mit mondanak, de ismertem őket. Nem szóltam rájuk, ezt most megengedtem nekik. Úgy vettem észre, hogy minél inkább megtiltok nekik valamit, annál jobban szeretnék azt. Bár a legutóbbi füves húzásuk… Azóta jobban odafigyelek rájuk. Féltem őket a drogtól.
Merengve bámultam magam elé. Hol a szórakozó félvéreket, hol a najádokat és szatírokat néztem, bár nem rájuk voltam kíváncsi. Tekintetemmel végig Ronniet kerestem, de túl sokan voltak az Amfiteátrumban ahhoz, hogy egyszerűen kiszúrjam a többiek közül, pedig egy Aphrodité gyermek nem egy feltűnésmentes személyiség. Főleg nem Ronnie, számomra ő a legfeltűnőbb személy.
Egy kis idő után meg akartam indulni a többiekhez, éppen rávettem magam, hogy felkeljek a földről, valaki megszólított a hátam mögül.
Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy csak úgy felszólaljanak a hátam mögött, tehát meglepődtem. Hátrafordultam, s megpillantottam, hogy ki is szólt. Borzasztóan meglepődtem, és boldog voltam, hisz olyasvalaki volt az, akire nem számítottam.
- Szia - szám kedves mosolyra húzódott -, Ronnie.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: