jus && brad :: la poésie des sens

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
17
Pirosak
10

(frissítve: 03.14-21:50)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Szász Dalma
Yesterday at 11:07 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:23 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Márc. 18, 2018 4:27 pm

Írta  Damian Park
Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm

Írta  Eliphas Thorne
Szomb. Márc. 17, 2018 7:49 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 4:10 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Írta  Maya Downey
Szomb. Márc. 17, 2018 3:37 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

jus && brad :: la poésie des sens

Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: jus && brad :: la poésie des sens   ₰ Szer. Márc. 14, 2018 10:56 pm


jus & brad

Ütemes kopogás hangja hallatszik a csendes helyiségben az újabb fülledt nyári napon. Június közepére már megérkezett az igazi meleg idő annak mindig fullasztó hőségével együtt, mely a legtöbb embert arra késztette, hogy ki se mozduljon a négy fal közül. Ám azok, akik mégis megtették, és a Long Island erdős szakaszán bóklásztak, belebotolhattak egy földút mellett kitüremkedő viktoriánus stílusú egyszintes épületbe. A tégla megkopott az évek alatt és futónövények nőtték be falának egy részét, de a Ködkáprázat Antikvárium neonfelirat fényesen világított a napernyővel fedett bejárat fedett. Aki elég közel mert merészkedni, az ablakon betekintve egy kis helyiséget láthatott faltól falig, padlótól olykor plafonig tartó könyvkupacokkal egymás hegyén hátán. Ha pedig a szokatlan kis bolt felkeltette a figyelmét, a betévedő vendéget megcsapta a ventilátor által felkavart, kellemesen hűvös, levendula illatú levegő. A hely berendezése vintage érzetet kelt és bár a tulaj sosem vallaná be, a brit költőknek, íróknak fent tartott sarok a kedvence. Mégis ami a legszokatlanabb a könyvesboltban, az a hűtőszekrény a pénztár mellett tele jégkrémmel és jeges kávéval, hogy a csak meleg elől menekülő vendégeknek is tudjon szolgálni a pult mögött olvasgató tulajdonos.
Bradley választása ezúttal Balzac, hogy frissen tartsa a francia tudását, ám a néha bonyolult nyelvezet miatt homlokráncolva dől hátra székében és homlokába hulló, elválasztott hajával sem foglalkozik. A könyvet finoman az asztalára csúsztatja, mialatt helyére igazítja elgémberedett tagjai nyújtása közben elcsúszott flannel ingjét és az órára tekintve megállapítja, hogy ma még a szokásosnál is gyérebb a forgalom. Reggel már megjelent nála az néni, aki minden héten vesz egy új világháborús könyvet, majd egy diák keresett egy ritka példányt eredeti nyelven Rimbaudtól és csak egy eltévedt pár tért be útbaigazítást kérni.
A fiú szereti a nyugalmat, ha hagyják a könyveit olvasni, de azért egész napos magány után nem csoda, hogy társaságra vágyik, igaz? Nem véletlenül nem bánja, ha betéved egy régi jó ismerős a közeli Félvér Táborból, hogy feldobja a napjait és egy kicsit kirángassa a megszokott mókuskerékből. Ha már az év többi részében kevés hasonló sorsú félisten látogatja meg, akkor legalább a nyári időszakban örül, hogy többet is látja. Ám idén még nem volt szerencséje viszontüdvözölni azt a bizonyos vörös kobakot. És nem, egyáltalán nem szándékozott teljesen szánalmasnak és kétségbeesettnek hangozni, amikor ezt a felügyelőként dolgozó Damiannek is megjegyezte. De talán egy icipicit az volt, elvégre is azt gondolta volna, hogy a lány lelkesebb lesz, hogy újra láthatja. Tévedett volna talán? Vagy talán csak egy ábránd lett volna ezt gondolni?
Jogos kérdés, hogy akkor miért nem vette magához a gyeplőt, és látogatta meg ő maga a lányt. Nos, először is a bolt nyitvatartása alatt, forgalom ide vagy oda, nem hagyhatta el az antikváriumot. Amikor pedig a szabadnapján valamilyen oknál fogva a Táborban járt, általában Kheirón megbízására teljesített valamilyen titkos megbízást. Meg aztán nem akarta, hogy bárki félreértse a dolgokat... Esze ágában sem volt megbolygatni Justin utolsó nyarát.
Az ajtó felett elhelyezett csengő dallamos rezgésére, Brad felkapja a fejét, de senkinek nyomát sem látja az ajtóban, mire összeráncolt homlokkal feláll, és a pultot megkerülve közelebb sétál az L alakú rész sarkához, hogy rálásson a holttérre is. A könyvhalmok azonban érintetlennek tűnnek, mire azonban visszafordul a pult felé, szinte meg sem lepődik, hogy ott találja vöröskét, amint a mélyhűtőből halássza ki a kedvenc jégkrémét.
- Egy évvel idősebb és semmit sem változtál - jegyzi meg, miközben arcára egy széles vigyor kúszik és szemeibe gyengédség költözik.- Szia, Justin!
Felhasználó profiljának megtekintése
 Similar topics
-
» Brad LaMontagne
Ugrás: