Griestra

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Griestra

Témanyitás₰ Tárgy: Griestra   ₰ Szomb. Márc. 31, 2018 11:44 pmGriestra


Becenév : Grie
Születési időpont, helyszín : 1996. 05. 20. Long Islandi Amazon falu
Foglalkozás : Harcos amazon hercegnő
Csoport : Mitikus lények (amazon)
Isteni szülő : nincs
Kabin : -
Oldal : semleges
Képességek : -
Pb : Gal Gadot


Kábé, 170 cm magas, a testsúlya ismeretlen. Viszont, szép karcsú, formás idomokkal van megáldva. Ezért is hord testre simuló szűk ruhát, s a fekete a kedvenc színe, és az amazon páncélt is imádja. Ruháira, néha láncot is aggaszt, hogy egy kicsit feldobja a kinézetét. Haja, hosszúkás kábé a háta elejéig ér neki, színe sötét barna, és néha göndör, néha egyenes. A hosszú haj, keretezi aszt a gyönyörűen szép fiatal pofiját, ami ugyan jól áll neki, de néha azért meg kapja a magáét, hogy miért nem hordja copfban, hogy ne takarja a pofiját. Sminket, csak alig használ, vagy egyáltalán nem. Szeme i írisze, szintén barna. Elvileg rövid látó, és szemüveget kéne hordania, amit néha hord is, de többnyire inkább kongtak lencsét hord, hisz végül is, hogy nézne már ki egy amazon szemüvegben.
Pozitív tulajdonságok:
- Kedves
- Könnyen barátkozós
- Vidám
- Türelmes
- Segítőkész
- Rend szerető
- Bátor
Negatív tulajdonságok:
- Néha tudálékos
- Feledékeny
- Arrogáns
- Felelőtlen
- Szeles
- Naiv
- Hisztis
5 dolog, amit szeret:
- Tea
- Meditálás
- Anya
- Nővér/Nővérek
- Fafyi
5 dolog, amit nem szeret:
- Ha lenézik mert nő
- Ha kérdezik, de nem hallgatják meg
- Ha nem meditálhat minimum egy órát
- A nő gyülölő pasikat
- A Disney hercegnőket
Legnagyobb félelme:
Hogy csalódást okozok anyámnak.
Legnagyobb vágya:
Nővéremet az élünkön látni
Fura/Idegesítő szokás:
haj birizgálás, köröm rágás

A szikla szírt szélén állok, figyelve a nap lemenetét, s közben arcomat lágyan simogatja a szél, s játszadozik a hosszú hajammal, és a ruházatommal, s gondolatban valahol máshol vagyok. Ebben a világban, de mégis egy másik helyen. Majd egy hang vissza ránt a valóságba, egy hang melyet már nagyon jól ismerek.
- Griestra! - Hallom meg mögülem, s megfordulva a hang forrására pillantok, aki engem figyel. Megindulok felé, szinte futok oda hozzá.
- Igen anyám? - Kérdem mikor eléje érek, s egy kedves mosolyt eresztek felé, majd helyet foglalok a földön anya mellett, akinek a kezében van egy tárgy, még hozzá egy tőr amit még apa adott neki, mielőtt vissza ment a világába. Tekintete, homályos tekintete, a semmibe réved, mintha az emlékeibe révedne, mikor apa itt járt. Vagy pont ő volt apa világában? Nem tudom pontosan, de ami biztos, hogy ez a tőr nem hozzánk tartozik, ahoz túl modern a markolata. Ugyan izgulok, hogy mit is tervez azzal a tőrrel, de csendben türelmesen várok. Hosszúnak tűnő percekig vagyunk csendben, legalább is nekem annak tűnik, majd rám néz s tekintetében a büszkeség és a boldogság egy fajta keveredése látszik.
- Ezt még apádtól szereztem meg, s szeretném neked adni, hozzon holnap szerencsét. - Mondja, s a büszkeség még a hangjából is jól kivehető. Kezei egy percig sem remegnek meg, ahogy fel emeli a tőrt, s felém nyújtja.
- Köszönöm. - Mondom halkan, s amint kezem a tőrhöz ér, tekintete meg változik, s látni rajta, hogy el érzékenyül.
- Bárcsak a nővéred is, láthatná ezt. - Mondja, majd a tekintetét egészen máshova tereli, hogy még véletlenül se lássam azt a könny cseppet legördülni arcán, de én még csak véletlenül sem őt figyelem, hanem a tőle kapott tőrt csodálom, s csak most ugrik be, hogy anya az előbb mondott valamit.
- Mi lesz holnap? - Kérdésemre anya felém fórdítja tekintetét, s értetlenül néz rám.
- Hát a végső próbád. - Hangja lágy, de ugyan akkor kicsit meg rovó, mert kiment a fejemből a végső próba, hogy harcos leszek-e vagy sem. Nyitott tenyérrel csapom magam homlokon, amiért ez nem jutott az eszembe, s még el is szégyellem magam. A falunkba visszatérve, egyenesen haza megyünk, ahol csönd és nyugalom honol. A vacsorát, mint mindig most is kettesben költjük el, s evés közben egy szó sem hagyja el a szánkat, csak némán eszünk. Fényünk is csak annyi van, amennyit az asztalra tett gyertyák adnak, de kint a szabad ég is fel húzta magára, a csillagmintás fekete pizsamáját, de a kedvenc hold plüsse még nincs nála. A vacsorát követően, a szokásos készülődés a fekvéshez rituálénkat vezetjük le, ami annyiból áll, hogy jó éjt kívánunk a másiknak s ezt meg koronázva, még egy jó éjt puszi is bele fér, de most valami más is kikívánkozik belőlem, mintha valami azt súgná, hogy most tegyem meg, mert máskor már nem lesz hozzá lehetőségem.
- Anya, - Kezdek bele. - én sajnálom azokat amiket reggel mondtam, kérlek bocsáss meg. - Mondom, s most úgy néz rám, mintha azt kérdezné, hogy mi bajom van.
- Oké, megbocsájtok. - Mondja, de tekintete ijedt. - Most pedig meny feküdni, holnap nehéz napod lesz. - Mondja, majd saját tanácsát megfogadva, eltűnik a saját szobájába. Én még ott állok egy kis ideig, majd én is eltűnök a szobámba. Kint, még mindig sötét volt, mikor fel riadok álmomból, mert egy zaj felébreszt. Egy zaj, ami anya szobája felől érkezik. Magamhoz veszem anyától kapott tőrt, majd át indulok csendben hozzá, s ekkor látom, hogy mi folyik itt, anyát meg gyilkolták, a nővérek. Készülnék, hogy támadásba lendüljek, ám ekkor egy nehéz tárgy találja el a fejem, s minden el sötétül körülöttem. Mikor megint magamhoz térek, egy szekéren találom magam, s egy ismerős hangot hallok. Anya egyik védelmezője az, Caplizta.
- Sajnálom, nem tudtam őt meg menteni, bocsás meg. - Hangja halk, és szomorú gyásszal teli.
- Te ütöttél le?
- Meg mentettelek. - Tér ki a válasz adás elöl, de ugyan akkor beismeri tettét.

Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
Jasper Tebb
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Griestra   ₰ Vas. Ápr. 29, 2018 5:52 pm

Elfogadva

Hali
Még el sem kezdtem olvasni, de... Gal Gadot *-* Nah igen... Gal az Gal. Gondolom te is érted, hogy mire gondolok és ezt így nem is kell tovább húzni. Már nagyon vártam, hogy valaki hozzon egy karit ezzel a pb-vel – igaz ez regiző volt már –, és most végre megtörtént. Jupi.
Kicsit sajnálom, hogy képességekhez nem írtál semmit, de ez nem hiba.
A név kellően fantasztikus, és egyben kellően ... valódi (?) ... Vagyis, arra próbálok utalni, hogy sokan ha valami "kitalált" nevet akarnak használni, akkor kimondhatatlan hülyeségek jönnek ki, amiket még szerintem ők sem tudnak fejből helyesen leírni. Itt ezt sikerült elkerülni.
A jellemzés egyszerűre sikerült, de miután semmi kivetni való nincsen benne, így erre is megy a bólintás. Annyit még megjegyeznék, hogy örülök, hogy nem hagytad ki a "negatív tulajdonság" részt. Számomra az mindig sokkal izgalmasabb.
A történetes részből keveset tudunk meg a karakterről, amit be kell vallanom, hogy eléggé sajnálok. Talán egy kicsit szívesebben olvastam volna többet "róla", és nem arról, hogy mi történik vele. Úgy mondanám, hogy a végére elég sok ? maradt számomra. Persze, nagy eséllyel pont ez volt a célod, szóval végső soron ezért egy pacsi is jár. Majd követlek a játéktéren, aztán megtudom úgy is a válaszokat.
Nah, de most nyomás avit foglalni és játszani  elephant  Én mindent kiosztok neked. Jah, és a piros csapatba kerülsz.
Hajrá!

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: