Bízhatok benned? Eliphas & Heather

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
6
Pirosak
9

(frissítve: 04.20-11:25)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Cassius Waldemar Mistwood, Eliphas Thorne, Justin Mulligan, Panagus & Ranagus


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Today at 10:03 am

Írta  Christopher Ameil
Yesterday at 9:15 pm

Írta  Eliphas Thorne
Yesterday at 5:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Yesterday at 4:59 pm

Írta  Christopher Ameil
Vas. Ápr. 15, 2018 4:48 pm

Írta  Bradley Daanen
Pént. Ápr. 13, 2018 9:37 am

Írta  Damian Park
Pént. Ápr. 13, 2018 9:29 am

Írta  Jasper Tebb
Kedd Ápr. 10, 2018 6:11 pm

Írta  Heather Blackmage
Szomb. Ápr. 07, 2018 3:26 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Bízhatok benned? Eliphas & Heather

Témanyitás₰ Tárgy: Bízhatok benned? Eliphas & Heather   ₰ Szomb. Ápr. 07, 2018 1:32 pm
Gyerünk, Heather Blackmage, Pán lánya, menni fog, nem kell elkezdeni pánikolni azon, hogy mi van ha nemet mond, ugyanis akkor szépen fogod és bemosol neki egyet, hiszen benne van még ha nem is minden, de szinte minden reményed. Biztosan megfogja érteni a helyzetemet, hogy miért is keresem föl őt, vagy ha nem, akkor keresek mást. Az apámról van szó, a nemzőmről, akit soha az életben nem láttam, nem beszéltem vele, nem láttam. Megszeretném találni, és ha kell, akkor még a szörnyek barlangjába is bemennék. Annyi, de annyi mindent akarok mondani neki, de előtte meg kell találnom. Eliphas pedig tökéletes alany arra, hogy a segítségemre legyen, és hátha, hátha megteszi. Be akarok neki pancsolni, tökön rúgni és megölelni, kérdőre vonni képesség ügyben, és legfőképp, látni. Mindenkinek olyan könnyen megy minden, én meg a félisten lét hátrányait érzem csak.
Menni fog, tudom, hiszen a helyek egyre csak szűkülnek, ha meghalt, akkor Thorne-nal együtt meglátogathatjuk az Alvilágban, ha meg él, akkor nagyobb eséllyel van a föld alatt, mint felette szerintem. Tudom, hogy ez nem más, mint egy csalfa, vak remény, dehát nekem is szükségem van az álmodozásra. Szükségem van arra, hogy vakon higgyek valamiben, ha másban nem, abban, hogy él. Ez a fő. Mert egyszer már halálhírét keltették, de én itt vagyok, megcáfolva ezzel eme hírt. Mond meg nekik, hogy a nagy Pán halott, az is lesz, ha nem vigyáznak az emberek, a tudatlan csürhe a bolygónkra. Az is lesz.
Ott van. Igaz, ami igaz, hogy én hívtam ide őt. Sietősen lépdelek hozzá, összefogott hajjal, elnyűtt futócipőben, fekete farmerban és a narancssárga pólóban. Elállom az útját és rámosolygok.
- Szia Eliphas! Izé. Tudnánk beszélni? - kérlek ne koptass le - nagyon fontos lenne - igen, az, de egyre kevésbé van bátorságom erről beszélni - az apámról lenne szó
Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: