Canon karakterek

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
17
Pirosak
10

(frissítve: 03.14-21:50)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Szász Dalma
Yesterday at 11:07 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:23 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Márc. 18, 2018 4:27 pm

Írta  Damian Park
Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm

Írta  Eliphas Thorne
Szomb. Márc. 17, 2018 7:49 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 4:10 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Írta  Maya Downey
Szomb. Márc. 17, 2018 3:37 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Canon karakterek

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Canon karakterek   ₰ Kedd Okt. 17, 2017 3:29 pm

Tudnivalók
Canon karaktereket a leírásokon kívül úgy alakítod, ahogy csak akarod. Jöhet ide egyéb: például halandó szerető, vagy egy dühös félvér . Igazából ez csak azt mutatja be, hogy a bonyodalomhoz hogyan viszonyulnak. A pb nem kötelező, csak egy tanács.
Aphrodité
SZABAD
Pb : Margot Robbie
Történet: Azt mondják rólad, hogy szereted irányítani az embereket, főleg a férfiakat. Ám most mégis úgy érzed, hogy kicsúszott alólad a talaj. Az istenek két részre szakadtak és neked is oldalt kellett választanod, végül Zeusz mellé álltál. Úgy hiszed, hogy az istenek királyának nagyobb hatalma van ahhoz, hogy megtalálja az elrabolt szerelmedet. Már több férfi iránt is éreztél kisebb nagyobb vonzalmat, de a legtöbb csak egy pillanat volt az örökléthez képest. Az egyetlen egy ember, aki mellett már hosszú ideje kitartasz az Arész, és ez a kapcsolat soha se volt könnyű. Most bármit megtennél, hogy újra visszakaphasd és megbosszulhasd elrablását. De mi lesz, ha megtudod Arész sötét kis titkát? Mellé állsz, hogy szerelmetek kiteljesedjen, vagy leleplezed a hadistent?

Apollón
SZABAD
Pb : Sam Claflin
Történet: Magad se tudod, hogy ki igazából a bűnös, de furcsa módon a Halál Ura mögé sorakoztál fel. Pedig általában a hideg is kiráz téged, ha csak ránézel. Még  is most határozottan kiállsz mellette, aminek az oka, hogy Arész eltűnésének éjjelén láttál egy alakot kiszaladni a szobájából. Nem láttad az arcát, csak abban vagy biztos, hogy biztosan nem Hadész. Sokkal kisebb és kecsesebb testű volt, talán egy nő.  Életedben viszont az igazi gondot az ikertestvéred, Artemisz jelenti. Ti ketten teljesen mások vagytok, még is csak együtt léteztek. Ő a nagy vitában Zeusz mellé állt és akármennyire is próbálod meggyőzni, nem hisz neked. Szerinte csak egyszerűen beképzelted azt az alakot.

Arész
FOGLALT
Pb : Henry Cavill
Történet: Az istenek egy része azt hiszi, hogy Hadész rabolt el téged, hogy ezzel atyádat dühítse fel; másik részük pedig, hogy biztosan nem Hadész volt, de valójában el sem tudják képzelni, hogy ki lehetett. Te pedig csak nézed a veszekedő tömeget és a győzelem mámorában fürdesz. Egy karnyújtásnyira van tőled a hatalom. De mi lesz, ha valaki rájön a sötét kis titkodra? Hogy valójában nem rabolt el téged senki, az egész egy megrendezett színjáték.
Erisz már ősidők óta a társad a csatákban, igazából nélküle a harcot el sem tudnád képzelni. Hogy is hívják az ilyet a halandók? Barátság! Ám mégis mikor Erisz eljött hozzád először, hogy segítséget kérjen,  te elutasítottad és elzavartad őt. Tudtad, hogy Zeusz ellen esélytelenek vagytok. Erisz nem adta fel és utána még többször felkeresett, míg végül az egyik alkalommal olyat mondott, amivel meg tudott fogni és csatlakoztál hozzá. Magad se vagy biztos abban, hogy akarod -e apád bukását, de egy biztos: ha gyengévé válik és sarokba tudod szorítani, akkor alkut tudsz kötni vele egy olyan dologról, amire már év ezredek óta vágysz. Zeuszt rá akarod venni, hogy bontsa fel Aphrodité és Héphaisztosz közti házasságot, hogy egymásé lehessetek. Igen a háború és vérengzés istene Zeusz ellen tervel egy lázadást, hogy utána szíve hölgyével lehessen. De vajon mi lesz, ha Erisz megtudja, hogy te Zeuszt nem akarod az Alvilágba küldeni?

Artemisz
SZABAD
Pb : Elizabeth Olsen
Történet: Nem tekinted bolondnak az öcsédet – szerinte ő az idősebb, de számodra ez csak egy könnyen megcáfolható elmélet – csak nagyon félted, és talán túl nyers mondatokkal próbálod lebeszélni arról, hogy nehogy valami hülyeséget csináljon. Mint majdnem mindenki az Olümposzon te se tudod, hogy ki volt  rabolta el Arészt, de úgy érzed a vitában bölcsebb Zeusz mellett maradni. Szeretnél, tényleg igazán szeretnél hinni a testvérednek, de nem megy.

Athéné
SZABAD
Pb : Katie McGrath
Történet: Te vagy mindenki közül a legbölcsebb, ezért kicsit az egész társaság tőled várja a megoldást, vagyis mindkét oldal azt akarja, hogy bizonyítsd be az igazát. Nem kis nyomást gyakorolnak rád, legfőképpen Zeusz, aki mellé végül is beálltál a csatasorba, de nem biztos, hogy örökre itt fogsz maradni. Érzed, hogy valami nincsen rendben, de még a puzzle darabjai nem álltak össze a fejedben.  Ezért viszont néha egy kis információ morzsát a másik oldalnak is átadsz. Sőt kezdesz kicsit a helyzet Svájca lenni. De istennőcském, egyszer muszáj oldalt választanod a saját döntésed alapján, és nem lehetsz örökké apuci tökéletes kislánya.

Démétér
SZABAD
Pb : Jessica Chastain
Történet: Nem tudod, hogy melyiküket tálod jobban. Az embert, aki elrabolta a lányodat – alias, őfelsége a Holtak Ura Hadész – vagy inkább a másik testvéredet, Zeuszt, aki ezt nem akadályozta meg. Általában csendben ülsz, és nem osztod meg a véleményedet senkivel sem. Te csak egy buta parasztlány vagy – ezt gondolják rólad. És ez bosszant. Ugye? Nem mondanád magadat kegyetlennek, de ha kell, bármit megteszel célod elérésért. Ez pedig az, hogy újra visszakapd (egész évre) a lányodat. Most hogy a két fél egymásnak esett, te inkább a harmadik felé igyekezel. Tudod jól, hogy nem Hadész tette. Nincsen rá bizonyítékod, de hiszed, hogy ő ilyet csak alapos megfontoltsággal hajtana végre. De akkor ki rabolta el Arészt? Hát te pont ezt a rejtélyes alakot üldözöd, hogy szövetségbe léphess vele és megbosszulhasd a lányod elrablását.  

Dionüszosz
SZABAD
Pb : Leonardo DiCaprio
Történet: Nem szereted a halált, a Halál Istenét meg főként nem, de még is mikor oldalt kellett választanod, te úgy érezted, hogy a helyes irány Hadész. Lehet, hogy ezzel pont aláírtad a jegyedet egyenesen a Tartaroszba, de legalább kiállsz a véleményed mellett. Nincsen semmi okod, hogy mellé álljál, de abban biztos vagy, hogy jelenleg Zeusz makacssága nem vezet sehová sem. Sőt miután te lent élsz a táborban, látod, hogy ez a széthúzás mennyire nem kedvező senkinek sem. Rühelled a vinnyogó félvéreket, de a tábor ilyenfajta pusztulását még te sem kívántad soha se. Valami nagy ellenségnek kéne végeznie a csirkefogókkal, és nem egymásnak kéne folyton ugatniuk.  

Hermész
SZABAD
Pb : James McAvoy
Történet: Zeusz. Rögtön őt választottad, de nem azért, mert ő az apád, vagy, mert ő a királyod. Csak és csak is azért, mert tényleg hiszel abban, hogy igaza van.  Még soha se követted ilyen rendíthetetlenül. Hát nem furcsa? Talán, ha a dolgok nem állnának így, akkor neked is feltűnne. Ám most ezt a furcsa viselkedésedet szerinted csak Hadész utálata okozza. Pedig előtte nem mondtad volna rá, hogy utálod… Az igazság sokkal árnyaltabb. Ó, ha tudnád, hogy Erisz mit tett veled. Hogy csak játszadozik veled, és valójában nem te irányítod a gondolataidat.  Bizony. Te vagy a kis bábjátéka, akivel az amúgy is feszült családi légkört még jobban feltüzeli, ám néha egy-egy pillanatra visszatérsz és elgondolkozol azon, hogy miért is nem kérdőjelezed meg egyetlen egy dologban sem Zeuszt.  

Héra
SZABAD
Pb : Nicole Kidman
Történet: Te vagy mind közül a legveszélyesebb. És hogy miért? Mert abban a hitben élsz, hogy mindent a családod védelméért teszel és ez felment minden alól. Pedig ismerjük el, hogy a minta anya-feleség szerepét már rég elvesztetted. Hogy mennek mostanában a dolgok? Gondolom elég rosszul. A tökéletes család lassan széthullik a közelgő háború miatt. Persze nem is kérdés, hogy melyik oldalt támogatod: Zeusz.  Viszont akár Hadész, akár más rabolta el a fiadat, egy biztos: meg fogod bosszulni. Azt mondják, hogy ha kiderül a tettes kiléte, akkor örült vérontásba fogsz kezdeni. Talán ez az anyatigris nem is olyan szelíd, mint ahogy az antik vázákon ábrázolják.   

Poszeidón
SZABAD
Pb : Gerard Butler
Történet: Talán a te választásod volt mind közül a legmeglepőbb mikor Hadész mellé álltál, pedig mindenki biztos volt, hogy a Villámok nagy Urát fogod támogatni. Kezdetben őt is támogattad rendíthetetlenül, majd hirtelen az egyik napról a másikra az Alvilág királyának nagy szövetségese lettél. Mond mi késztetett erre a nagy Pálfordulásra? Nem hiszem azt, hogy hirtelen megvilágosultál. Szerintem sokkal inkább köze van egy bizonyos csuklyás nőhöz, aki a palotádba belopózva ellopta tőled a szigonyodat, és ha jól tudom meg is zsarolt téged. Tudom jól, hogy mennyire szükséged van a fegyveredre, hogy megvédhesd a birodalmadat. Te is érzed azt a valamit, ami a mélyből akar kitörni már évezredek óta. Oldalt váltottál, de még mindig Hadészt tartod bűnösnek. Sőt igazából ezek után már teljesen biztos vagy benne, hogy ő küldte a tolvajt.

Héphaisztosz
SZABAD
Pb : Colin Farrell
Történet: A család fekete báránya, akit még a saját anyja is megvet. Nincsen egy kellemes életed, sőt most kifejezetten rosszra fordult. A férfit, akivel a nejed évezredek óta megcsal, elrabolták. Végre valami neked kedvezően alakult. Csak sajnos ott van a becsület. Te pedig azon kevés istenek közé tartozol, aki rendelkezik még becsülettel. Az kellemes döntés,   ha elfordítanád a fejedet a probléma elől,   viszont a kellemes egyáltalán nem egyenlő a helyessel. Tudod jól a szíved mélyén, hogy nem hagyhatod büntetlenül Árész elrablását, és hogy oldalt kell választanod. Hadész vagy Zeusz? Egyik rosszabb, mint a másik.  

Erisz
FOGLALT
Pb : Eva Green
Történet: Minden gond okozója. Soha se tudtál nyugodt maradni, mindig is szeretted, ha az emberek veszekednek körülötted, főleg ha miattad. Emlékszel még arra az almás esetedre? Talán a mostani akcióddal még nagyobb galibát okoztál. Egy felsőbb erő keresett meg álmodban, és ajánlott fel egy tervet azzal kapcsolatosan, hogy közösen elpusztítsátok az Olimposziakat. Nem igazán mondanám azt, hogy sokáig kellett rábeszélnie a bizonyos tervre, ami így szól: egymásnak kell ugrasztani az isteneket, hogy háború törjön ki közöttük, majd mikor ennek vége lesz és elgyengülten próbálják összekapargatni magukat, te és a rejtélyes támogatód előtörtök és megsemmisítő csapást mértek rájuk. Eddig a terv elég szépen halad, hiszen miután Árészt is félig meddig bevontad a tervbe, majd azt színleltétek, hogy Hadész elrabolta az istent, nos, az istenek egymásnak is ugrottak és még Poszeidón szigonyát is megszerezted (igaz a te kezedben hasznavehetetlen). Borzalmasan élvezed a veszekedésüket, azt pedig még jobban, hogy fogalmuk sincsen, hogy te állsz az egész mögött.

Zeusz
SZABAD
Pb : Hugh Jackman
Történet: Mond meg igazán – de most tényleg ne hazudj –, komolyan úgy gondolod, hogy Hadész rabolta el a fiadat? Mindenkinek azt mondod, hogy Arészért teszed, de mi ketten nagyon is jól tudjuk, hogy valójában csak  a testvéreddel akarsz háborúzni. De mond meg valójában, hogy miért? Félted a hatalmadat…? Te is érzed, hogy valaki készülődik ellened. A zsigereidben benne van az a furcsa rémisztő érzés. A halandók üldözésmániának hívják, te meg inkább bölcsességnek. Úgy hiszed, hogy Hadész azt akarja megbosszulni, hogy leküldted az Alvilágba.  Ugyan ez történt az apáddal és az ő apjával is. Miért ne lennél te a következő uralkodó, akit letaszítanak a trónjáról?  Hiszen semmi sem örök, csak a változás. Rettegsz és  valójában azt se tudod, hogy ki miatt.

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
 Similar topics
-
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Canon karakterek
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Batman karakterek
Ugrás: