Amanda & Heather

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Amanda & Heather

Témanyitás₰ Tárgy: Amanda & Heather    ₰ Vas. Ápr. 22, 2018 6:41 pm
- Akkor most Odüsszusz  kinyírta a kérőket? Nem volt egy kicsikét hirtelen haragú? – Kézfelnyújtás nélkül, csak kijelenti a fiú.
- De az volt, viszont mégis csak egy hatalmas hősről beszélünk, úgyhogy kérlek, ne rágózz miközben beszélsz róla vagy megcsaplak egy fadarabbal. Van még kérés? Ha nincsen, mehettek nyugodtan, az órának vége – rámosolygok a társaságra. Amanda kapott egy lila, levendulás csokit, nagyon remélem, hogy ízleni fog neki. Őt se ismerte el az isteni szülője, mint ahogy engem az apám. Átérzem a helyzetét, hiszen valamilyen szinten pocsék ez. Az isten részéről meg kimondottan seggfejség, most nem de bár? Ha már megcsinálta, viselje is gondját, ez nem egy plüss maci, amit csak úgy el lehet passzolni, kérem szépen. De persze, ez az én saját véleményem, és ki vagyok én, hogy beleszóljak a nagyok dolgába, hm? Semmi több, egy egyszerű tanár, kész vége.
Beletúrok a hajamba, kócosan omlik le a vállamra, onnan a lapockámra. Büszke vagyok arra, hogy ilyen hosszú. Hogy megtarthattam. Mielőtt beteg lettem volna, mindig rövid volt, most meg növesztem. Majd, valamikor levágatom és fölajánlom a rákos betegek számára parókának. Fehér inget viselek, hozzá kék térdnadrágot. Tudom, nem ez az évszázad összeállítása, de legalább jó. És megvéd a szúnyogoktól félig-meddig, hiába vagyok önkéntes véradó, csak az emberek kaphatnak belőle. Nem pedig a rovarok. Hegemhez illesztem a kezemet, nyakam alatt található. H bárki megkérdez, elmondom az illetőnek, hogy hogyan és miként szereztem, amúgy meg nem. Most minek, tegyem közhírré? Semmi jó sem származna abból, meg az apám se tenne semmit. Hol lehetsz most, te idióta? A természet haldoklik, te meg csak mereszted a segged valahol? Gyere elő, mutasd meg, hogy élsz, vagy legalább fogadnál el! De nem, te ezt nem teszed meg. Hiába áldoztam neked annyiszor, mi? Mert a patás isten leszarja a gyermekét. Még képességem sincsen. Kifújom a levegőt és összefogom a hajamat. Ideje összepakolni.
Felhasználó profiljának megtekintése
Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Amanda & Heather    ₰ Vas. Ápr. 22, 2018 8:41 pm
Legszívesebbben ellógnám az összes órát. Tökéletes melegágyai ugyanis a frusztráló, fejfájdító tömegnek és a szivárvány élénk színeiben pompázó auráknak. Ráadásul, szerintem a tanárok nem is tudják, hogy mennyi szellem kíváncsi az órájukra.
A középsuliban a tanárok emiatt konkrétan utáltak. Mert mindig a fejemre raktam a fejhallgatómat, és minimális szemkontaktust tartottam vele. Az első hónapban majdnem minden nap voltam az igazgatónál, aki viszont valami csoda folytán, és a kérdésekre adott többé-kevésbé pontos válaszaimnak hála elhitte, hogy egy furcsa és megmagyarázhatatlan betegség miatt, amit a történet szerint én sem ismerek pontosan, a fejemre rakott fejhallgató nélkül képtelen vagyok koncentrálni, de a szemkontaktustól rettegek, és írásos engedélyt kaptam tőle.
A Táborban ugyan ilyen módon veszek részt az órákon. Nem tudom zavarja-e a tanárokat, de eddig még nem csesztettek érte, úgyhogy minden lelkiismeretfurdalás nélkül érkezem Heather órájára is a fülembe dübörgő zenével. Persze csak hallkan, elvégre sem a figyelmet nem akarom magamra vonni, sem a többieket nem akarom zavarni.
Odüsszeia, mi… A mainse a kedvenc órám lesz… A “hozzámvágott” levendulás csokin meg sem lepődök... Heath nem először csinál ilyet... sajnálatból... Amivel pedig sajnos én nehezen tudok mit kezdeni… Egy-két embertől próbátam kideríteni, miért akar ennyire figyelni rám a fura tanárnő… de nem sokra jutottam. Annyit tudtam meg, hogy őt se ismerte el az apja… Whatever… sokan vannak így, nem?
Icipicit feltekerem a hangerőt, amikor a csoport egyik ügyeletes kötekedője feltesz egy kérdést, mire Heather aurájába, bár nem élénken, de dühös vörös vegyül. Ha ilyet látok máskor maxra tekerném a hangerőt, de nála nem kell tartanom a kiabálástól.
Az órának lassan vége lett, és mindenki felállt a helyéről, és amilyen gyorsan csak lehet lelépett.
Én úgy döntöttem maradok még egy kicsit…
Heather ugyanis sokat tud az istenekről (remélem hogy legalább egy része hasznos infó)… nekem pedig tudásra van szükségem… apámról. Tudnom kell mi az, ami tetszik neki, milyen tulajdonságokkal lehet kivívni az elismerését, és mivel lehet felkelteni a figyelmét és az érdeklődését. Mert ha tudom, akkor már nem nehéz elérni, hogy végre elismerje hogy a lánya vagyok…
Ezeketbaz információkat pedig vagy Heather tudja a táborban, vagy senki. Ezért döntöttem úgy, hogy megkérdezem óra után.
– Elnézést – szólítom meg könyönyösnek ható, halk hangomon – Lenne egy perced rám? - kérdezem udvariasságból, majdnem elfeejtve hogy utálja ha magázzuk. - Információra lenne szükségem Hádészról. teszem hozzá, hogy egyértelmű legyen miféle ügyben van szükségem a segítségére.
Remélem a megfelelő módon hizakodtam elő a dologgal… Meg hogy nem lesz baj belőle, hogy figyelmen kívül hagytam, hogy düh, vágy, szomorúság és csalódottság keveredett az aurájában, mikor megszólítottam...
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Amanda & Heather    ₰ Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm
Vannak problémás tanítványaim, annyi szent. Persze, ha mindenki viselkedne, sokkal unalmasabb lenne a tanóra, továbbá gyerekek, had élvezzék a gyermekkort. Én is azt tettem, hülyéskedtem az órákon, olvastam a pad alatt a suliban, tolltartóm elmaradhatatlan kelléke volt a telefon meg a puska. Könyörgöm, soha az életben nem voltam hajlandó magolni, mégse rúgtak ki a suliból. Akkor meg minek fecsérelkem az időmet rá? Kis jegyzetet csinálni meg szabad, használni is, csak ne bukjon le az ember. Ezt jelenti számonra a suli. Hiányzik a tinédzser lét. Gyereknek lenni.  Felnőttként visszasírják, rájönnek arra, hogy mennyi mindent nyerhettek, veszthettek el vele. Most szövődnek azok a barátságok, amelyek hatvan év múlva is kitartanak, most tapasztalják meg az első szerelmet, most vannak olyanok között, akik hozzájuk hasonlóak. A családjukban vannak, hisz bár az egész családfa szövevényes és követhetetlen néhol, de mindenki mindenkinek a rokona. Szerencse, hogy az isteneknek nincsen DNS-ük.  
Társaság elengedve, boldog vagyok, hiszen a mai óra is jó volt. Az, hogy történetesen kicsit ideges is vagyok, meg ingerült az apám miatt, mellékes. Jó, elég sok érzelem kavarog bennem. Igen, érzékenyen érint, tudom, hogy olyan vagyok a témánál mint egy akaratos óvodás, de ez van. Sose fogok, bár tudom hogy ez részemről hülyesség. Igen, elismerem azt is, hogy mélyen, belül egy iciri picirét irigy vagyok arra, hogy másokat elfogadtak. Hogy van erejük. De persze ezt nem mutatom. Minek is, nem azért vagyok itt, hogy durcázzak, nem vagyok gyök kettő. És megszólítanak az elmélkedésemben, nem baj, legalább mással fogok törődni és nem kezdek el az apámon gondolkodni.
- Több is - rámosolygok, szívből jövően. És nem magázott, hogy én ennek mennyire örülök. Béke, szeretet, ez a lényeg. Nem kell idegeskedni, főleg nem kölykök előtt. Amanda az, aki fejhallgatót visel. Mint mindig, de had tegye, ha neki úgy a jó. A szemébe nézek, de ha ő máshova néz, akkor én is - persze, minden jöhet róla? Szerinted ő az apád? Oké, lehet, mert szerintem is - rá vigyorgok, egy mozdulattal a táskámba süllyesztem a dolgaimat. Ceruza, radír, tolltartó, csokik mind a feneketlen bendő legmélyén kötnek ki, de bánom is én, úgyis megtalálom egyszer. Addig is figyelek a leányzóra, nem véletlen hogy hozzám jött, elég sok istent tudok, és azt is, hogy mikre képesek. Különböző nevüket, jelképeiket. Ez nekem játék, másnak dögunalom.
- Több neve van, Hádész a legismertebb, de ott van még az Aidóneus is, meg a Pluton, és itt ne egy elemre gondolj. Szóval, mivel kezdjünk? Jelképek, képességek, legendák?
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Amanda & Heather    
Ugrás: