Lucinda Malloy

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Lucinda Malloy

Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Lucinda Malloy   ₰ Vas. Május 13, 2018 9:19 amLucinda Malloy


Becenév : Luce, Lucy
Születési időpont, helyszín : 2001. május 2. New York
Foglalkozás : Tanuló
Csoport : Félvérek
Isteni szülő : Aphrodité
Kabin : #10 Aphrodité Kabin
Oldal : Semleges, addig nem folyik bele a dolgokba amíg nem muszáj.
Képességek : Csak az "átlagos" Aphrodité képességek
Pb : Sabrina Carpenter
Lucy olyan, mintha Sherlock Holmes és Lizzie Nichols szerelemgyereke lenne. A hajlam, hogy mások életébe beleszóljon, olyan megfigyelőképességgel párosul, amely lehetővé teszik, hogy szinte olvasson az apró részletekből. Veszélyes és robbanékony kombináció, különösen, mert mindenkinek segíteni akar. Meggyőződése, hogy hogyha az emberek hallgatnának rá, akkor minden tökéletesen menne. Gyakran lelkesül be túlságosan és elkezd olyanokat elemezgetni (természetesen teljes hangerőn), akiket nem kéne s ezért rengeteg bajt okozott magának, de nem igazán tud tanulni a hibáiból.
Ha újonnan találkozik valakivel, akkor elég szégyenlős, de nagyon könnyen barátkozik. A túláradó lelkesedése sokak szerint taszító, azonban tud ő nyugodt is lenni, ha akar. Öccse közelében mindig a higgadt és felelősségteljes oldalát hozza, de különben ez csak ritkán kerül elő.
Elsőre ártalmatlannak tűnik, de az emberek mindig alábecsülik. Attól, hogy oda van a rózsaszínért, szeret sminkelni és lelkes tud lenni egy plüss láttán még lehet veszélyes. Nem a legjobb harcos, de könnyed kiszed bárkiből bármit, az emberek hajlamosak feltétlen bizalommal fordulni felé (pedig elég pletykás). Azzal pedig senki nem vitatkozhat, hogy tűsarkúval felfegyverkezve életveszélyes.
Bosszúálló típus, ha valaki akár egy ujjal is hozzá mer nyúlni a barátaihoz vagy a családjához. Mindig talál egy módot, hogy hogyan szenvedjen a bűnös. Elég kreatív tud lenni, úgyhogy jobb, ha elmormolnak egy-két imát az isteneknek, akik bajt okoznak neki.
Idegesítően optimista, mindig képes meglátni a jót, még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Általában igyekszik felvidítani a társait is, de gyakran unott és ideges pillantásokat kap válaszul, nem mindenki értékeli fáradozásait, pedig csak segíteni próbál. Ez a mondat „Pedig csak segíteni próbál.” igazából leírja az egész életét tökéletesen.
Ha fáradt, akkor teljesen bekattan, életbe lép a hiperaktivitás törvénye és élő Duracell nyuszivá változik. Alapból egy nagy energiagombóc, de akkor már tényleg a falakról kell lerángatni. Vihorászik, ugrál és mindenáron ki akar sminkelni (akkor is ha fiú vagy). Energia itallal vagy kávéval csak saját felelősségre szabad kínálni. De tedd csak meg nyugodtan, ha szeretnéd romokban látni a házadat és az idegeidet.
Ha dühös, ideges, vagy ijedt akkor először gúnyolódni kezd, csak akkor nyúl a káromkodásai rendkívül színes tárához, ha teljesen kiborult. Akkor viszont úgy szitkozódik mint egy kocsi, nem is gondolná az ember, hogy ilyen mocskos szája van.
Szerelmi tanácsadás

- Olyan nyilvánvaló, hogy a pasi csalja, mint az, hogy kék az ég. – Gondolta izgatottan előrehajolva a kényelmetlen székében, az előtte zajló drámát figyelve. Egy pillanatra észre sem vette, hogy minden fej, köztük Mr. Dawsoné és a feleségéé felé fordult a szobában, mintha utasítást követtek volna.
- Tessék?! – Az igazgató feje elképesztő sebességgel változott a lila egy nagyon érdekes árnyalatára (feltűnően nem állt jól neki), felesége pedig úgy elfehéredett, hogy egy vámpír is megirigyelhette volna. Akkor ezt most hangosan is kimondta volna? Mindegy, már úgyis kirúgják, akár el is magyarázhatja nekik. Az izgatottságtól kipirult arccal állt fel és hangosabban megismételte.
- Már bocsánat, de nyilvánvaló, hogy maga csalja a feleségét. A gesztusai nagyzolóak, ahogy bizonygatja az álláspontját, de egyszer sem néz Mrs D… Szólíthatom Gemmának? – Pillantott lelkes izgatottsággal a zavart asszony felé, majd választ sem várva folytatta a férjnek címezve szavait. - Szóval egyszer sem nézett Gemmára. Folyamatosan a jegygyűrűt birizgálja ami sosem jó jel, főleg, hogyha a jegygyűrű ilyen piszkos mint a magáé. Már régóta halott a maga részéről a házassága, különben már megtisztíttatta volna, hiszen nagyon pedáns ember, mindig kínos rendben tartja az irodáját is, ami nem mellesleg iszonyúan idegesítő uram. Plusz, most van a hatvanas éveiben, magas pozícióban és egy öregedő feleséggel, már bocsánat Gemma, ne vegye ezt sértésnek, meglehetősen jól tartja magát a korához képest, csak sokkal kevesebb sárgát kéne viselnie, az nagyon öregíti. Az a lényeg, hogy ez az a kor amikor a férfiak, akiknek van egy kis pénzük elkezdik Casanovának képzelni magukat és huszonéves nőcskéket szedegetni fel.. Mit keres ilyen kétségbeesetten a szobában Mr. Dawson? Miért forgatja a fejét? Innen van valakivel viszonya? Csak nem az énektanár? Ugye nem Ms Banks?
Az utolsó felfedezés hirtelen érte, szinte fel is sikkantott amikor rájött. Hát persze!
- Te jó ég, maga aztán tényleg egy gyökér uram. Pont Ms Banks? Gemma azt tanácsolnám, hogy sürgősen keressen egy jó ügyvédet és váljon el Mr. Dawsontól. Ne ragadjon le emellett a kétlábonjáró fallosz mellett. Inkább menjen el randira Magnussen tanár úrral, higgye el az öreg már régóta oda van érte.
Az egész szobában csend lett, ahogy vége szakadt a szóáradatnak. Mintha mindenki megdermedt volna, majd egy ordítás tört át az igézet falán.
- Ki van rúgva ebből a nyomorult iskolából!


Anya és egyéb emberfajták

- Már megint kirúgtak?
- Az igazgató úr nem értékelte, hogy rávilágítottam arra a tényre, hogy csalja a feleségét és megpróbáltam tanácsokat adni Mrs Dawsonnak a további szerelmi életét illetően.
- Jézusom Lucy… Miért nem tanulsz soha? Olyan okos vagy és olyan tehetséges mégis itt tartasz már megint, mert nem tudod befogni a szádat. Az előzőben képes voltál kiosztani a nevelési módszerekről őket és folyamatosan mindig, de mindig beleturkálsz mindenkinek a magánéletébe! Attól, hogy egy átkozott Sherlock Holmes vagy, még nem kell folyamatosan csillogtatni a tudásod. Az öcséd bezzeg…
- Az ő hibájuk, hogy nem hallgatnak a tanácsaimra! Ha azt tennék, akkor ők is jobban járnának, csak ezt képtelenek belátni.
- Ne kelljen még egyszer elmondanom kisasszony, hogy miért rossz amit csinálsz!
Az anyai üvöltözéstől tartva, egy pillanatra eltartotta a fülétől a telefont, mintha egy robbanó bombához nyúlna úgy fogta. Majd mikor biztos volt benne, hogy elmúlt a vészhelyzet újból a füléhez szorította a mobilt.
- Anya, nyugi. Most szépen összepakolok, hazamegyek és keresünk majd egy újabb bentlakásos sulit. Ott majd igyekszem visszafogni magam, ígérem és legjobb teljesítményem szerint megülök majd szépen a fenekemen. – Az utóbbi mondat merő hazugság volt. Nem tervezett leállni, egészen addig amíg már beszélni sem tud mert kihullott az összes foga.


A legdrágább kisöccs az egész multiverzumban

- Szia öcskös! – köszöntötte nagy mosollyal a foghíjas barnahajú fiúcskát, aki rakétát megszégyenítő sebességgel futott hozzá. Lucy felkapta és nevetve megpörgette.
- Luce, Luce, Luce! Állj és nézd mit rajzoltam! – Kiabálta ficánkolva a karjai között. Letette Deant és mosolyogva elvette tőle a rajzot. Egy zsírkrétával összemaszatolt ábra volt, de Lucy felismerte.
- Ez az a lény amiről meséltem neked, hogy láttam? – A rajz egy feketébe öltözött férfit ábrázolt, akinek a homlokán csak egy nagy szem volt. Lucy tavaly futott össze vele, a Walmartban. A furcsa alak éppen a sütiket nézegette, amikor észrevette. Élete egyik legijesztőbb élménye volt, úgyhogy igyekezett minél hamarabb elfelejteni.
- Igen, igen! Tudom, hogy anyu azt mondja hülyeség, de én elhiszem, hogy láttad. – A kisfiú úgy pattogott mint egy gumilabda. Attól, hogy nem osztoztak egy szülőkön, a hiperaktivitásra való hajlam közös volt bennük. Mindketten örökbe fogadott gyerekek voltak, hiszen Marianak egy betegség miatt nem születhetett gyermeke. De ez sosem volt zavaró, mindig is ugyanannyi szeretetet kaptak, mint akiket a vérszerinti szülei neveltek, sőt még néha többet is.


Michael patákat növeszt és bekattan

- Lucy nyisd ki az ajtót! Lucy! – A kétségbeesett üvöltözés a csengővel együtt keltette fel. Mit keres itt hajnali négykor Michael? Ijedten futott le a fürdőköpenyében a bejárathoz, még arra sem vesztegette az időt, hogy papucsot vegyen fel és gyorsan kinyitotta az ajtót. Michael megtépázva állt az ajtóban, barna hajában faágak és levelek, ruhájából egész cafatok hiányoztak, de ami a legfurcsább volt, hogy ahol a lábai helye volt, ott… Paták? Döbbenettől a szája elé kapta a kezét és két lépést hátrált.
- Mi történt veled Michael? Mi van a lábaddal?
- Nincs idő magyarázkodni. Itt vannak és téged akarnak. – Egy pillanatra tényleg megijesztették a szavai, majd hisztérikusan elnevette magát. Nem, ez nem lehet igaz.
- Ne viccelj velem, ez egy nagyon rossz poén. Az, hogy együtt jártunk suliba még nem garancia arra, hogy beállíts hozzám hajnali négykor és ilyesmikkel zaklass bármennyire is kedvellek. Ja és szerelmi vallomásokra sem vagyok vevő ilyenkor, plusz ha így  akartad bevallani mérhetetlen vonzalmadat irántam akkor kijelenthetem, hogy átkozottul elszúrtad. Viszlát. – Majdnem az arcába csapta az ajtót, azonban a fiú megmarkolta az ajtót és visszatartotta.
- Kérlek bízz bennem! Majd odafelé mindent elmagyarázok, sietnünk kell.
- Hová akarsz vinni?
- A Félvér táborba.


A világegyetem legcikisebb legmenőbb belépője

Kiszállt a kocsiból és Michaelt követve átlépett a tábor határán. Még mindig nem tudta elhinni az egészet és nem volt száz százalékig biztos benne, hogy a fiú nem azért hozta ide, hogy titokban feldarabolja és eladja a szerveit a feketepiacon, de minden annyira egybevágott, hogy mégis követte. Amikor pedig feltárult előtte a tábor és a bungalók látványa az minden kétséget eltörölt belőle. A völgyben 13 kis ház alkotott tökéletes U alakot, s eperföldek illata szállt feléjük. Ebben a pillanatban megfeledkezett a szörnyek előli menekülésről, az ijedtségről, a rémületről és eufórikus hangulat lett úrrá rajta, ahogy elillant az elmúlt egy óra száguldó adrenalinja a szervezetéből. Talán a fáradtság mellékhatása volt, de úgy viselkedett mint valami dilinyós. Mondjuk nyíltan elismeri, hogy már születésekor bekattant benne valami, úgyhogy ez már igazán nem nagy különbség.
- De hiszen ez csodálatos! – Kiáltotta nevetve, ahogy elkezdett lefelé futni a domb lankáin. Aztán ahogy közelebb ért a kigúvadt szemmel őt bámuló félvérekhez, akkor realizálta, hogy még mindig a rózsaszín bolyhos fürdőköpenyét viseli. Aminek a hátára az volt írva, hogy „Disney girl”. Az arcszíne olyan vörösre változott, mint az Yves Rocher őszi sminkpalettájának legújabb trendszíne.
- Hogy az a… - Amikor már éppen készült bevetni a különböző nyelvű káromkodásai széles tárházát (tudta franciául, németül, kínaiul és spanyolul is az életbevágóan fontos szitokszavakat), amikor valami furcsa fényt vett észre maga fölül. Különös, hologramszerű kép vibrált felette, ami egy galambot formázott. Egy pillanatig csak meredt rá, majd érezte, hogy valami nem stimmel.  Lepillantott magára, s a fürdőköpenye eltűnt, és egy gyönyörű, fehér, pántos muszlinruhává változott, amely a derekán egy ezüstszínű öv kapcsolt össze. Egy pillanatra meg sem tudott szólalni, majd egy nagy levegőt vett. Nyugi... Csak nyugodtan.... A macska rúgja meg!
- Valaki elárulná nekem, hogy ez mi a jó élet? – Szakadt el a cérna finoman és nőiesen.

Felhasználó profiljának megtekintése
Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Lucinda Malloy   ₰ Vas. Május 13, 2018 7:21 pm

elfogadva

   

   

   
Ha eltekintünk attól, olykor szörnyek támadnak rá, és küklopszokkal találkozik a Walmartban (ami valószínűleg, természetes élőhelyük is lehet, ott ugyanis bőven akadnak ezeknél furcsább látványok és kuriózumok, just in the US), akkor Luce egy teljesen normális, azonban igen belevaló és rendkívül pofátlan lány. Valóban tökéletesen illik rá az a mondat, miszerint "ő csak segíteni akart", azonban az a baj, nem ismeri fel, mikor van az, amikor nincs szükségük másoknak a segítségére.
Luce jóindulatú, bájos lány, remek emberismerő, egy csipetnyi huncutsággal, aki tökéletesen tudja, hogy nem kellene ennyire pletykásnak lennie, és nem kellene szándékosan tennie érte, hogy minden iskolából kirakják. Külön tetszik, hogy eltérően a többi félvértől nem azért jár iskoláról iskolára, mert a képességei megakadályozzák abban, hogy kövesse a normál tanrendet, hanem ténylegesen saját maga felelős a történtek miatt.

Nem is kérdés, hogy elfogadlak, primert használni ne felejts el alapozó előtt, és az avataralanyodat is foglald le! Jutalmad 5 drachma, egy zászlódobás, és egy cuki, twerkelős nyuszis gif. Irány a játéktér!

Note: a Kék csapatba kerültél.


   
   Lots of death, huh? Personally, I'm trying to avoid lots of death, but you guys have fun!
Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: