Cím helye ~ ~ Kea & Nono

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
0
Pirosak
27

(frissítve: 05.12. 16:30)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Amanda Rodriguez, Christopher Ameil


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Cesare N. Dante
Today at 12:55 pm

Írta  Griestra
Yesterday at 7:10 pm

Írta  Cesare N. Dante
Yesterday at 11:33 am

Írta  Keaden Hancrow
Yesterday at 8:17 am

Írta  Christopher Ameil
Vas. Május 20, 2018 8:26 pm

Írta  Jasper Tebb
Vas. Május 20, 2018 1:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Május 20, 2018 12:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Május 20, 2018 12:12 pm

Írta  Griestra
Szomb. Május 19, 2018 2:45 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Cím helye ~ ~ Kea & Nono

Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Cím helye ~ ~ Kea & Nono   ₰ Hétf. Május 14, 2018 6:58 pm

Ez a hely mindig mozog, lüktet vagy csak épp hangos. Hogy áldás-e vagy átok az, amely lételeme? Maga sem tudja. Amikor idekerült, amikor az első apró kardot nyomták kezébe, hogy egye, amit tennie kell, úgy érezte, hogy ez valami fura álom, ő fel fog kelni, és csak nevet. És évekkel később is itt áll, beköltözik nyár elején, fejlődik, és aztán várja a következő nyarat. Lehet közben nyafog, vagy mást mond, de egyszer se gondolta azt: én ide többet nem! Ez az év se hoz majd más felállást, talán csak annyit, hogy idősebb, tapasztaltabb, és több a kérdőjel a feje fölött. A csapat azonban most nem vérre menő küzdelmeket folytatnak, annál sokkal kötetlenebb, mégis, ha egy pillanatig is azt hitte, könnyű lesz.. a végére már el is felejtette, miben reménykedett.
Olyan bájos mosollyal néz rá az egyik szőkeségre, hogy az már-már felérne egy örökbefogadással a szépséges Anyától, aztán fordul, és olyan hévvel köp a földre, hogy e kettőt egyszerre látni már-már fájó pont. De mit tegyen az, aki futás közben muslincákat kapkod befele, tök véletlen. Fogain végigfuttatja nyelvét, hátha ragadt oda még egy kis extra hús, mikor azonban ez már nem fenyegeti, csípőre tett kezekkel szusszan egy hatalmasat.
- Azt a kutya mindenit, a belem kilóg – morgolódik, hiszen az, hogy ebben a táborban lehet, nem azt jelenti, hogy egész nap strandolnak, fagyiznak, meg a bokrok mögött eldugottan cigizgetnek. Neeem, itt folyik az élet, és itt a kemény munka és a veríték igenis valós. Csapzott haját hátrasimítva szabadítja meg látóterét a zavaró tényezőktől, és reménykedik, hogy ez már tényleg a vége volt. Karja zsibbad, a fegyveres gyakorlat sosem lesz a kedvence, se a futás, azonban hogy is van ez..? Ez van, ezt kell szeretnie. Ha nem akar majd odakint valami kedves lényecske vacsorája lenni, muszáj lesz megemelnie és megdolgoznia magát, ahhoz pedig, ez a kínlódás is hozzájárul. Sokan már a földön pihegnek, egyesek levezetnek, mások pedig jobbra indulva lépnek le, amint engedélyt kapnak rá. Ez egész rövid volt, meg is lepi, úgy hitte, ma majd aztán napnyugtáig csak csinálják a gyakorlatokat, vagy akár valami könnyedebb hangulatú versengést hirdetnek, és mégsem. Van valami ünnepnap, vagy már senki se bírja ezt a hőséget? Hmm.
- Még két kör? Na? Senki? - ezzel inkább azt a kis nyúlszájút utánozza, aki első évét tölti a táborban, még minden új neki és persze mindenben a legjobb akar lenni. Jó, ez hülye kijelentés, mindenki a legjobb akar lenni valamilyen szinten, de ez itt inkább a stréber valaki, aki akkor is gyakorolna, amikor már-már tilos, csakhogy a legközelebbi megmérettetésen eldicsekedhessen vele. Fogalma sincs, kinek a kedvence a tökmag, kinek nem, de ő minden ilyesmin jót mulat. Meg amúgy is.
- Elszomorítotok – hogy kinek beszél? Aki meghallja. Sosem zavarta különösebben, ki nem figyel rá, és ki igen; ha voltak ott emberek, akkor már mondta is. Neki ez a legtökéletesebb megnyilatkozás, ha épp jó napja van, márpedig ma, a kiadós edzés után is igencsak tökéletes. De nem stréber, előre indulva hagyja maga mögött az erdő mélyét, és annak peremére, pontosabban egy rég kidől fa törzsére huppan le. Lábairól hamar lerúgja a cipőt, majd a felemás zoknit is, és átmozgatja kissé kacska lábujjait.
- Valakinek van még kedve valamihez? Egy kis izgalom.. lazulás? - forgatja meg a fejét, ki az, kinek a döglésen kívül még van kedve bármihez. Aki hiperaktív.. a tökmagok még tuti benne is lennének, de azért na, még a végén azt mondják, meg akarja rontani a következő generációt és azt nem venné a szívére. Iszogatni, enni, nyári lazuláshoz van kedve, nem várja el senkitől, hogy most gyakorolják a pusztakezes harcot. De tök türelmes, addig kimasszírozza combjából az izomlázat, és reménykedik, hogy nem hagyják mégis tök egyedül a hülye ötleteivel. Na, valaki!

Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Cím helye ~ ~ Kea & Nono   ₰ Yesterday at 8:17 am
Nono – Kea


Tudjátok van az az érzés, amikor már a füledben érzed a vér lüktetésést és lassan minden tompává válik, te pedig semmi másra nem vagy képes csak lihegni, mint egy kutya egy forró nyári napon. Nah én pont így érzem magamat jelenleg csak éppen erre még rájön az is, hogy borzalmasan le vagyok izzadva. Az ember azt hinné, hogy ha az erdőben futtatják, akkor legalább a fák lombjai egy viszonylagos kellemes hűséget okoznak...A francokat! Még ha ez valójában teljesül is, akkor is tudnak olyan nagy távot találni, amikor már  egyáltalán nem izgat, hogy hol futsz, mert mindenhol utálnád. Persze, állóképesség meg miegymás. Meg kell tanulnunk nem csak legyőzni a szörnyeket, hanem el is futni tőlük...Gondolom (?). De azért utálhatom, ugye? Ugye!
Lekúszok az egyik fa tövébe és végig azon jár az eszem, hogy ha visszaérünk a táborba, akkor vajon hogyan juthatnék a lehető leggyorsabban folyadékhoz. Legszívesebben még egy Canada Dry-t is meginnék, pedig attól azóta iszonyodok, hogy egyáltalán tudom, hogy mit is jelent ez a szó. Lassan végig nézek a társaságon, vagyis akik már megtették a megszabott távot. A legtöbb velem egykorú, igaz van pár fiatalabb is. Túl lelkesek…Jó nekik. Irigykedve figyelem őket, hogy még ez a futás után is képesek cseverészni egymással. Talán nekem is menne, de inkább nem erőltetem. Amúgy is, fáradtan mindig jó gondolataim vannak.  
A fülemet viszont valami más zavarja meg. Ez a személy, pedig Nolan Philippes. Igen, az a Nolan Philippes...Ismeritek? Rögtön gondoltam. Aki nyitva tartja a szemét, vagy talán jobban mondva a fülét, az biztosan hallott már egy két dolgot erről a gyerekről. Ha elég sok hülyeséget csinálsz, akkor az emberek megjegyzik a nevedet. Itt ez a szokás.
Csak mosolyogva hallgatom, ahogy az egészet szídja és valahogy megjön tőle az erőm ahhoz, hogy  elkezdjem feltólni magamat a földtől.
– Ha futsz még két kört, nem is….  hármat, akkor esküszöm, hogy elintézem neked, hogy kapj egy saját szekrényt a kabinba – Talán el tudnám intézni, talán nem, de az nagyon is biztos, hogy abba a kabinba egy ilyen talán még nagyobb hatalmat jelentene, mint kabinvezetőnek lenni. Ha a külön ággyal rendelkezők egyfajta tiszteletettel szerezték azt meg, akkor vajon egy külön szekrény mit okozna? Teljes hatalomátvétel?
Na, jó, talán még sincsen olyan jó ötleteim fáradtan. De az biztos, hogy igen szórakoztatóak. Vagyis én jókat szórakozok magamon, ami talán a mosolygó arcomon is látszil.
Amúgy is...Mi az, hogy 2 kör? Hát akkor már minimum 3.
– Még te is csak itt állsz és dumálsz – mondom vigyorogva a megjegyzésére és felhúzott szemöldökkel. Az emberek körülöttünk lassan szétszélednek és már az utolsók is beértek. Azzal most nem tudok foglalkozni, hogy valójában háyn félvér is veszne oda a lassúságuk miatt. Majd talán, ha valós helyzetbe kerülnek, akkor az adrelalin miatt kész Sonic-ká válnak.
Tudom, hogy nem hozzám beszél, sőt nagy eséllyel szinte senkihez sem. Belőle simán kinézem, de amilye egyszerűséggel ő a levegőbe nyomja a dumáját és olyan egyszerűséggel válaszolok is párra. Egy évvel fiatalabb, mint én, ha jól emlékszem. Már pár nyarat töltöttünk együtt és persze, hogy tudom, hogy kicsoda.
– Vagy menjünk vissza az étkezőbe egy adag hamburgerért, vagy keressük meg az erdőbe lapuló sárkányt és csináljunk vele selfiet, vagy keressük meg azt az idióta szatírt, akit elküldtek velünk az erdőbe futni és még nem ért ki az erdőből, pedig már Dité 11 éves lánya is megtette a távot – mutatok az elsétáló és lihegő szőke kislányra.
Komolyan...Miért Mr. Abreast kellett velünk küldeniük? Tök okos az 40 éves, de minimum 60-nak mondható túlsúlyos szatírt kiválasztani, akinek a sporthoz annyira köze van, mint nekem a művészetekhez.  – Nos?
592 ◆ creditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: