Maya & Griestra

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Maya & Griestra

Témanyitás₰ Tárgy: Maya & Griestra   ₰ Szomb. Május 19, 2018 12:58 pm
Kint a szabadban, nagy a hőmérséklet s az embernek alig van kedve bármihez is a lustálkodáson kívül, legalább is ha magamból indulok ki. Néha hallani egy-egy légy zümmögést, vagy madár csicsergést, ha épp senki nem hallgat zenét jó hangosan. Magam se tudom, hogy mégis mi ütött belém, de fura okból a fejembe vettem, hogy megakarok tanulni úszni, de akiket eddig meg kérdeztem, mind nem ért rá, mert fontos halaszthatatlan dolga volt. Viszont volt egy srác, aki nagyon ajánlkozott, csak tőle meg pont én nem akartam tanulni, révén túl nyomulós. Viszont sokan mondtak egy nevet, aki talán de csak talán van annyi szabad ideje, hogy vegyek pár leckét tőle. A tengerpart felé veszem az utam, hisz sokak elmondása szerint sok időt tölt a tengerparton, így én is oda tartok. Út közben, néha egy lágy lusta szellő felém hoz virág illatokat, melyekről egy emlék jut eszembe, de igyekszem el hessegetni. A tengerpartra érve, látom sokan vannak itt, jelenleg s így kicsit nehéz lesz megtalálnom azt akit keresek. Magában a tengerben is vannak egy páran. Bár az kicsit könnyíti a helyzetet, hogy van egy nevem de még így is el fog tartani egy darabig, mire megtalálom.
- El nézést, de te vagy Maya? - Támadom le az első lányt, aki úgy néz rám mint aki egy nagyon nem normális lenne.
- Pár úszó leckét szeretnék venni tőle.
- Nem én vagyok, de próbáld meg ott bent. - Mondja nekem a lány, s a tenger felé mutat. Én egy aggódó tekintettel figyelek abba az irányba ahova mutat, s ezt még ő is látja rajtam.
- Szóljak neki? - Kérdi, de én csak egy fej rázással jelzem, hogy nem kell. Egy hirtelen jött ötlettől, megindulok a stég felé, ahova egy csónak van kikötve.
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Maya & Griestra   ₰ Szomb. Május 19, 2018 1:31 pm

Maya & Griestra
A mai nap tökéletes az úszáshoz! Jó… minden nap az, amikor nincs befagyva az öböl. Mindenesetre már korán reggel kiúsztam a kis szigetemre, hogy a készleteket rendbe tegyem, és kicsit dolgozzak a kunyhón, amit építgetek lassacskán afféle menedéknek.
Délután sajnos mindenképpen ott kell lennem Dante óráján (Tegnap azt mondta nagyon dühös lesz ha nem megyek, és valahogy  nincs kedvem megtudni az milyen)
Ennek megfelelően valamikor az ebédidő táján elindulok vissza. Mármint a terv szerint. De persze végül annyira belemerültem a szöszmötölésbe, hogy nagy teljesítmény lesz, ha nem kések el az óráról…  A fenébe már.
Sietek ahogy csak tudok, de még így is sietnem kell.
Amikor visszaérek a tábor partjához, valaki éppen nagyon nézegeti a kis csónakot, amit azért készítettem a stéghez, hogy bárkit magamnal tudjak vinni kirándulni.
-- Szerintem inkább ne szállj bele - tanácsolom neki, látva hogy mennyire bizonytalan. Egész biztosan nem próbàlt még egyedül irányítani egy csónakot. Úgy pedig ez  nagyon veszélyes bárkinek.
- Egyébként Maya vagyok. - mutatkozom be már-már futtában. Már így is késésben vagyok…
Indulnék is, de még elkapom a kérdést az úszásról… Fél füllel. Oh, szívesen segítek bárkinek ha meg akar tanulni, de Dante le fogja szedni a fejem ha nem érek oda…
- Bocsi, most nem lehet… - vetem oda, aztán el is szaladok a pusztakezes harc gyakorlatra.
Mit mondjak… Dante alaposan lefárasztott… Mint kiderült szerette volna demonstrálni az egyenlőtlen küzdelmet, úgyhogy egész órán szórakozhattam a vízzel Dannal, és az ikrekkel egyetemben.
Edzés után visszamegyek a tengerpartra, és elfekszem a meleg homaokon. Azt hiszem el tudnék itt aludni…


Ide jön a hangulatfestés || Ide jön a megjegyzés|| made by Roni

Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Maya & Griestra   ₰ Szomb. Május 19, 2018 10:10 pm
Miután megtudom, hogy az első leszólított nem az akit kerestem, így határozottan indulok a stég felé ahol a csónak is van, de ahogy közeledem felé, mintha elbizonytalanodok. Valahonnan egy hang szólít meg, s oda is fordulok, hogy lássam ki az. Egy természetes szőke hajú nő adott nekem tanácsot, majd be is mutatkozik.
- Köszönöm. Nagyon örvendek Maya, én Griestra vagyok. Mond, tudsz adni pár úszás órát nekem? - Kérdem, s a válasza egész lesújtó, hogy még ő sem ér rá. Látva, hogy siet valahova így nem tartom fel több kérdéssel inkább sétálni megyek, jobban mondva kirándulni egy magam révén Calipeta is el foglalt sok gondja van. Vissza térve a kirándulásból, utam egyből a partra vezet ahol még mindig vannak egy pára, de már nem olyan sokan. Mayát is meglátom a meleg homokban feküdni, s egyet gondolva megindulok felé.
- Szia! Csatlakozhatok? - Kérdem amint oda érek hozzá, s igyekszem úgy állni, hogy ne takarjam a napot. Egyenlőre várom Maya válaszát a kérdésemre, így ott állok de ha engedi, le ülök a közelben s igyekszem valami téma indítón gondolkodni, bár azon már most is megtehetem.
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Maya & Griestra   ₰ Hétf. Május 21, 2018 4:24 pm

Maya & Griestra
A nagy rohanásban nem jegyzem meg a nevet, az edzés közben pedig el is felejtem, hogy igazából megkereshetném a lányt, hogy megbeszéljem vele, mikor ér rá. Mert kicsit küldetésem is, hogy akit csak lehet megtanítsak úszni.
Nem tudom mikor fáradtam ki utoljára ennyire… Alig feküdtem végig a homokon, a tenger hullámzását hallgatva, és mélyeket szívva a sós levegőből, máris félálomba kerülök.
Halványan érzékelem, hogy mellém lép valaki, de hirtelen azt se fognám fel, ha Elise vagy Rian lenne az.
Az is csoda, hogy a kérdést felfogom, és apró mozdulattal bólintok. Engem ugyan nem zavar.
Annyira nem, hogy a beálló csendbe bele is alszom. Mintha mondana még valamit, de nincs erőm visszakúszni a valóságba.
Még álmodom is. Nem tudom honnan került ez most elő a tudatomból, de Jasperrel álmodok.
Azóta a beszélgetés óta ugyan itt nem találkoztunk (ha messziről megláttam eltűntem a másik irányba)…  
Álmomban viszont oda jött hozzám, és feltette azt a kérdést, amit soha, de soha, de soha nem akarok hallani. Megkérdezte, hogy nem-e kezdhetnénk újra. Furcsa volt, mert valahogy az úszást is beleszőtte a mondatba, de a válaszomon ez nem változtatott.
- Soha - közlöm határozottan, totálisan elzárkózva minden más eshetőségtől.
Így belegondolva a hangja is furcsa volt…
Arra ébredek, hogy valaki hozzámér.
- Mondtam, Jasper, hogy nem. -  motyogom még félálomban, aztán leesik, hogy Posszeidonnak hála csak álmodtam az egészet.
Lassan pedig a látásom is kitisztul, és eljut az ayamig, hogy hol os vagyok.


Tenger hangjai ||Remélem tetszik. Minden mondatot, amit Maya álmában mond, hallhat Grie is.|| made by Roni

Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Maya & Griestra   ₰ Hétf. Május 21, 2018 7:10 pm
Mayához érve, köszönök neki s érdeklődöm a felől, hogy csatlakozhatom-e, mire a válasza bólintás. Helyet foglalok, s azon kezdek gondolkodni, hogy mit is mondjak neki s közben érzem, a levegőt s hallom a lágy hullám dallamát. Engem is magával ragad az érzés, s a szemem is csukódni kezdene, csak igyekszem ezt le küzdeni.
- Nézd, látom fáradt vagy, így most nem is kérek tőled ilyet, de azért megdumálhatnánk egy időpontot, mikor neked is megfelel, hogy adj pár úszó leckét, mondjuk valamikor... - A mondatomat nem fejezem be, mert ekkor Maya  azt mondja, hogy soha. Látom, hogy szemei csukva vannak, s fölé hajolva figyelem. Majd a kezem a csuklójára fonódik, mire szemei ki nyílnak, s tekintete fátyolos szinte álmatag, majd akkor esik le nekem, hogy mi a szitu mikor megint mond valamit, nem is mondja inkább motyogja, de még így is érthető amit mond. Gyorsan elengedem, majd el is távolodom tőle ha, esetleg felülne. 
- A pénteked, hogy van betáblázva? Mondjuk így kora délután felé. - Kötöm az ebet a karóhoz, hát ha tudunk valami dűlőre jutni ez ügyben.
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Maya & Griestra   ₰ Hétf. Május 28, 2018 7:33 pm

Maya & Griestra
Fogalmam sincs miért álmodtam most ezt, de eléggé felidegesít.  Nem akarom, utálom, gyűlölöm! Nem érdekel màr Jasper! Egyáltalán nem! Nem akarom látni, nem akarom hallani, nem akarok gondolni rá…

Sajnos egyelőre maradéktalanul ez csak azokban az órákban történhetett meg, amikor Ariannal voltam együtt rajzolni, vagy amúgy… Fogalmam sincs hogy csinálja az a srác, hogy képes minden mást kiverni a fejemből, kezdve a frusztrációval…
A csuklómra fonódó kéz ébreszt fel. Pár percig azt sem tudom melyik égtájon vagyok, úgyhogy kell némi idő, amíg teljesen felfogom mit is szeretne.
Vagyis… annyira mégsem esik le. Betáblázva pénteken? Nos… ami at illeti eléggé be vagyok táblázva… Reggel edzés, délelőtt Riannal beszéltem meg, hogy rajzolunk…  Délután Elisesel szeretnék találkozni… este meg igazából nem jó ötlet bármerre mászkálni.
Hova is? Meg miért? Huuuh… Azt hiszem az lenne a legjobb, ha visszamennék a kabinba, és aludnék egyet...- Ne haragudj, kicsit belassultam… Nem érek rá pénteken, és azt hiszem jobb ha most nem is igérek semmit -kérek elnézést bágyadt, de az álom miatti ingerültség nyomait hordozó hangon. Komolyan… képes leszek elfelejteni, hogy megígértem valamit, amit utálnék…
Közben azon kezd járni az agyam, hogy a kabin felé úgy megyek, hogy beugrom a Dité kabinba Rianhoz, mert… Áh, csak úgy beugrom. Majd kitaláok valami indokot, hogy miért. Meg ha már ott vagyok, Chrissel is beszélek pár szót. -Ha nem haragszol meg, a legjobb ha el is indulok lefeküdni… - tápászkodok fel, és amilyen fáradt és szét szórt vagyok elfelejtem felajánlani hogy holnap beszéljünk, amikor nem leszek ennyire kiütve.


Tenger hangjai ||Remélem tetszik.|| made by Roni

Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Maya & Griestra   
Ugrás: