Lucinda x Jasper – 8 óra munka, 8 óra szórakozás...

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Lucinda x Jasper – 8 óra munka, 8 óra szórakozás...

Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Lucinda x Jasper – 8 óra munka, 8 óra szórakozás...    ₰ Vas. Május 20, 2018 1:19 pm
Munka + Szórakozás(?)


Lucindának
19 éves vagyok, ami azt jelenti, hogy bizonyos értelemben már felnőttnek számítok. Persze nem igazán hiszek abban, hogy hirtelen az ember egyik napról a másikra felnő, sokkal inkább ez egy lassú folyamat. Mármint én inkább ezt így fogom fel. Van mikor én is sokkal inkább olyan vagyok, mint egy tizenkét éves, de szerintem ilyen még egy negyven évessel is megeshet. Viszont vannak elég komoly pillanataim, és úgy gondolom, hogy ebből lassan egyre több. Kezdek megkomolyodni, a dolgokat már nem félvállról veszem.
Mikor elköltöznem otthonról, akkor már tudtam, hogy természetesen számíthatok a szüleim pénzügyi segítségére – Apollónra  ez már annyira nem igaz, de ez most lényegtelen –, de nem akartam azt, hogy mindent ők fizessenek. Évekig spóroltak az taníttatásomra és az albérletre, pedig mindkettőjüknek biztos fizetésük van  és pont elég nagy ahhoz, hogy hárman elég kellemesen megéljünk belőle. Szóval kezdetben munkát vállaltam New Yorkban: egy fastfashion üzletlánc egyik boltjában voltam eladó, de végül az időhiány miatt felkellett mondanom. Aztán pedig próbáltam a kellemest a hasznossal keverni, így elkezdtem fotózgatni pénzért.
A „ kellemest a hasznossal“ viszont nem teljesen jött össze. Mivel a legtöbben portré fotózást kérnek, így én is azokat vállalok el… Csak hát pont annyira azt nem szeretem. Sokkal inkább az épületeket, tárgyakat, vagy ha embereket, akkor tömeget, olyankor mikor nem figyelnek oda. Vagy néha szoktam a természetet is, de az sem igazán az én stílusom. Sokan azt hiszik, hogy az Apollón mindent művészettel kapcsolatos dolgot uberkirálynak tart, de ez nem teljesen így van, vagy is nálam biztosan nem. Nekünk is van személyiségünk ilyen téren. Én például sokkal inkább húzók a festmények, fotók felé, mint a zene felé.  Tánc más dolog, a tánc az életem.
Most is pont dolgozni fogok, pedig megigértem, hogy a nyáron kevesebbet fogok. Ez az utolsó évem a táborban, edzenem kell, főleg, hogy elég csúnya dolgokat hallottam már, hogy mi van a szüleink között. Igaz most nem pénzért, hanem teljesen ingyen, de nem bánom. Egy portfolóiót szeretnék összeállítani, így most a tó felé igyekezek, hogy találkozzak a modellemmel. Eléggé örültem, hogy viszonylag nagyon gyorsan találtam valakit.
A hátizsákkal a hátamon ballagok és közben azon gondolkozok, hogy miket is szeretnék vele csinálni , meg hogy vajon ő mit akar. Azért nem vagyok egy sóher alkat, szóval biztosan meg fogja kapni a képeket, ha kéri.
– Sziamia – köszönök neki mosolyogva és próbálom összeszedni magamban, hogy mit is tudok róla – Lucinda…Lucy? - Lassan a mosoly a számom elkezd szélesedni és közben kérdően tekintek rá – Na, szóval melyik legyen? Mehetünk is?
Nem mintha annyira szeretnék sietni, de ha már munka van, akkor csináljuk is. Befordulok a tó felé és félszemmel végig nézek a lányon. Esküszöm, hogy nem stílőrni akarom, de meg kell néznem, hogy mi van rajta. Nagyjából megmondtam neki, hogy mit húzzon fel és a jelek szerint teljesen meg is értette. Ilyen szempontból egy kellemes csalódás. Majd meglátjuk, hogy mi lesz… Eddig nem igazán beszéltem vele sokat, de szimpatikus csajnak tűnik. De majd most. Nem hiszem, hogy némán fogjuk tölteni a következő órákat.
– Amúgy kösz mégegyszer, hogy bevállaltad ezt. Nyugi, nem fog fájni. Mondjuk a fogorvos is mindig ezt mondja és hát mindenketten tudjuk, hogy... nagyon is fáj.

521 | köszi, hogy belementél ebbe | Clothes


Felhasználó profiljának megtekintése
 Similar topics
-
» Városszéli szórakozóhely
Ugrás: