Szabályzat

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Amanda Rodriguez, Amber Hill, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Damian Park
Today at 2:18 pm

Írta  Érosz
Yesterday at 6:06 pm

Írta  Erisz
Yesterday at 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:25 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Vendég
Pént. Jún. 22, 2018 12:05 am

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Szabályzat

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Szabályzat   ₰ Vas. Nov. 05, 2017 8:09 am

Szabályzat
1. Lehet, hogy nem olvasod el a szabályzatot, de ez semmiféleképpen nem elfogadható indok kihágás esetén.

2. Kérjük, mindenki teljes névvel regisztráljon és kerüljük az olyan elnevezéseket, mint mosómedve12, vagy Barbie1. Ha véletlen valaki mégis így regisztrál, hamarosan kap egy pm.-t, amiben felszólítjuk a neve megváltoztatására, ha ez nem valósul meg három napom belül, a regisztrációt érvénytelenné tesszük

3. Regisztráció előtt a alapvető leírások (világ, csoport, táborról stb.) elolvasása erősen ajánlott, hiszen ezek nélkül a karaktered összerakása jóval nehezebb.

4. Mint minden oldal mi se szeretjük, ha egy pb-t többen is használnak – kivéve, ha egypetéjű ikrekről van szó –, így kérjük, mindenki nézze meg az avatárfoglalóban, hogy nem-e foglalt a híresség, akit kinézett a karaktere arcának. Ha véletlenül egy arccal egy időben többen is regisztrálnak, az kapja a pb-t, akinek az előtörténet lapját hamarabb elfogadjuk.
Ha beregisztrálsz, elfogadunk, de nem foglalod be a pb-t, és jön valaki ugyan ezzel a pb-vel, akit ugyan úgy elfogadunk, viszont ő már befoglalja a pb-t, akkor értelemszerűen a pb tulajdonosa a második regisztráló lesz, míg téged felszólítunk egy pb cserére.

5. Mindenkivel előfordul már, hogy megtetszik egy oldal, de nincsen karakter ötlete. Ilyenkor javasoljuk a keresett karakterek felkeresését, hátha megtetszik valamelyik.  Abban az esetben, ha egy keresettre rövid időn belül többen is jelentkeznek, akkor a karakterlap minősége dönti majd el, hogy ki kapja meg az adott karaktert.  Ennek a menete a következő: tegyük fel, hogy x karakterre 2 ember is regisztrál. Ilyenkor a) az egyik user visszalép. B) az egyik user hamarabb elkészül vele, ezután a másiknak még három napja van megírni. Majd ha mindkettő készen van , akkor a hirdető dönti el, hogy melyikük kapja a karaktert. Vagy c) ha a “lassabb” user a három nap alatt nem készül el rögtön az első useré a karakter.  Ez ugyan úgy igaz a canonokra is.

6. Ha már mindent kitaláltál a karaktereddel kapcsolatosan a regisztráció után rögtön elkezdheted az lapod írását. Ennek a sablonját a kijelölt helyen találod, kitöltése igen egyszerű, de ha mégis akadna gond, csak keresd fel a staff egyik tagját. Az elkészítésére két hét áll rendelkezésedre, de már a 11. napon küldünk egy jelző pm.-t. Amennyiben valamilyen oknál fogva előre tudod, hogy késni fogsz vele, azt jelezd a főadminnál, megértőek vagyunk sok esetben, csak az eltűnést nem tűrjük.  Ha két hét alatt nem leszel kész, nem töröljük a regisztrációdat, egyszerűen csak megkapod a Jegelt rangot és az ET-d az achívumba kerül.
Ha visszatérsz és kéred, akkor az ET-det rögtön visszarakjuk, viszont a Jegelt rang egészen addig ott lesz míg el nem fogadunk.

7. Az elfogadásod után már csak a foglalásokat kell elintézned és irány a játéktér. Kellemes szórakozást hozzá!

8. Mi is imádjuk a különféle agyafúrt HTML-kódokat, sablonokat, de azt szerintünk senki se szereti, ha ezek széthúzzák az oldalt. Tehát kérjük vigyázz arra, hogy ne használj ilyen kódokat.

9. Semmiképpen nem akarjuk szabályozni a játéktéren a szószámot, de kérjük mindenkit, hogy legyen figyelemmel arra, hogy a társa mennyit írt. Hiszen te se szívleled, ha írsz egy kisregényt és válasznak öt sort kapsz. Sok esetben sokkal kellemesebb, ha az elején megbeszélitek.

10. A multi karakterek számát nem szabjuk meg, de azt, hogy mikor regisztrálhatsz be egy újat már igen. Nem kell megijedni semmi megerőltető nincsen benne. Az első multihoz szükséges az alapkarinál 15 drachma,  utániakat pedig csak, akkor, ha minden előtte lévő kariddal meg van a 20 drachma - ha volt 30 drachmád, vásároltál belőle képesség dobást, most van 0, akkor ugyan úgy jogosult vagy multi hozásra, én ez excell táblázatban látom, hogy te már átlépted a 15-at. Nyugodtan megkérdezheted bármikor, hogy mennyi hsz-t írtál eddig. Ha új multit hozol, légyszíves írj egy adminnak róla.  Megindokolt esetben egy multi szabadon hozható, teljesen ingyen – de az olyanok indokok, hogy "Légyszi nagyon akarom <3" és hasonlók nem megfelelőek, komoly ok kell, hogy miért akarod a multit.

11. A +18-as játékoknak nincsen fenntartva külön játékrész, hanem ha véletlen valakik ilyet szeretnének kijátszani – ami teljességgel engedélyezett –, akkor azt a topic címében jelezniük kell. Mert vannak kiskorúak is az oldalon és olyan userek, akik az ilyesmi írásokat inkább szeretik elkerülni.

12. Mindenki tisztelje a játékostársát; ne ócsároljátok egymást, mindenki a tisztességes hangnemet érdemli meg; vallási vagy politikai nézeteket ne hozzatok magatokkal az oldalra, itt azok nem számítanak; a szabályzat betartása nem egy nehéz feladat, így kérjük, mindenki tegye is meg; nem szeretnénk, ha a viták elmérgesednének mindenki szeme láttára, így inkább ajánljuk a pm-ben való elrendezést; bármilyen vita esetében az adminság szívesen segít a konfliktus elrendezésében.

13. Ha véletlen olyan istenséget választottál ki a félistened számára, aki számára az oldalon nem tartunk fenn külön csoportot/leírást/házat stb., akkor írj a főadminnak, akivel minden fontosat meg tudsz majd beszélni.

14. Karaktert csak AC után törlünk, de ha úgy látjuk, hogy inaktív vagy, akkor JEGELT rangot kapod meg. A munkáid semmiképpen nem fognak elveszni.

15. Drachma (görög pénznem): a rendszer számolja, hogy hány hozzászólást írsz, és ezt drachmaként jeleníti meg. Ez úgy történik, hogy egy kezdőért 2 drachma jár, míg egy reagért 1 drachma. Ha megírtad az ET.-det és elfogadtunk, akkor rögtön kapsz indulásként 5 drachmát.

16. Kérjük, hogy, aki istent hoz, az az isteni nevével regisztráljon be, és ne valami földivel. Ezen belül is a magyar megfelelőjével, azaz nem Zeus, hanem Zeusz és nem Hades, hanem Hadész.

17. Avatárképnél kötelező a 200x320-as méret. Amennyiben a képvágással nem boldogulsz, kérj segítséget valamelyik stafftól!

18. Az oldal +15 éves usereknek készült.

19. Ha 30 napon keresztül nem lépsz fel az oldalra, megkapod a "Jegelt" rangot. Ezután pm-ben kell kérni a visszaállítást minimum egy megírt reag/kezdő után.  

20. Alvilágban játékot csak megmagyarázott okkal lehet indítani. Nem egy gyakran "használt" helyszín. Inkább írj előre a főadminnak, ha ott akarsz játszani.

21. Isten karaktert csak admini engedéllyel lehet hozni.

Végezetül mindenkinek kellemes játékot és reméljük, hogy jól fogjátok magatokat érezni az oldalunkon.


A változtatás jogát fenntartjuk
Adminság


Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
 Similar topics
-
» Képzések szabályzata
» Katsumi Kawachi
» Kazamata Szabályok
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok
» Karakterkészítés szabályai
Ugrás: