hello sweetie

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

hello sweetie

Isten
Erisz
Témanyitás₰ Tárgy: hello sweetie   ₰ Kedd Jún. 19, 2018 10:54 am
long live the queen
hadész és erisz

Mítosz-mítosz hátán, amit aztán betakarnak valami bugyuta legendával - és miért hagyjuk? Mert így nem kell költeni biztonsági rendszerre. A mitológia nem több, mint mese, a mai világ kilencvenöt százalékának, de így a legjobb - ha valaki az arcukba csettintve megmutatná neki az isteneket és/vagy a fattyú kis korcsokat... Csodálatos módon szökkenne szárba a káosz, és noha mi a mi létünk végtelen, az emberek okosak - megtalálnák a módot miként fogjanak el, hogy kísérletezni kezdjenek akár a legkegyetlenebb eszközökkel, mert nekik tudniuk kell, miként pusztítsák el azt amit nem értenek. A félelem teszi. A primitív túlélési ösztön.
Én meg elkalandoztam.
Szóval a regék, mesék, mondák együtthatója kiad egy kellemes kis katyvaszt, ami alapján az egyszeri olvasó meg van róla győződve, hogy az alvilágba leereszkedni lehetetlenség, hát még Hádész birodalmának szívébe, otthonába bejutni; Még az Olümposziak is osztják ezt a hülyeséget, de ismétlem, így legalább nem kell költeni biztonsági rendszerre. Túlmisztifikálják.
Élünk még itt "lent" páran istenek, az élők és a holtak birodalmát elválasztó határfolyó túlpartján, penthouse kilátással a síró lelkek mocsárvidékére, a Sztüx (gyűlölt), a Phlegethón (égő), az Akherón (örömtelen) és a Kókütosz (jajgatás) táplál, s a Léthé és az Eridanosz, a jótettekre való emlékezés vize ölel körül; Mindenki iszonytató helyként írja le, pedig a legszebb vidékek közül való - biztosan csak az elfogultság beszél belőlem, hiszen itt élek.  A Holtak Őre... részemről a legnagyobb jóindulattal is csak a házmester lehet - ennek jegyében most lakógyűlésre érkezem, és nem csak úgy besétálok, hogy ellopjam a sisakját.
Gondolnom kellene a szép Perszephonéval, hátha trónt porszívózza éppen - vagy gondolni a bipolári anyósra, Démétérre a dolgot, aki az év kétharmad részére maga mellé követelte a lányát, máskülönben az emberiség éhenhal, de Hádész táborban élő fattyak után... Ez a frigy is tipikusan a Sok hűhó semmiért kategóriába esik.
Gondolok a csajjal - olyannyira, hogy az ő külsejét veszem fel, míg helyiségről helyiségre járva keresem azt a hülye sisakot.
Felhasználó profiljának megtekintése
Isten
Hadész
Témanyitás₰ Tárgy: Re: hello sweetie   ₰ Szomb. Jún. 23, 2018 2:50 am

Vendégszerep

Az alvilág Istenének és a többi világ első számú közellenségének (csak kérdezzétek Zeuszt) sem állhat a mindennapja állandó ármánykodásból, felszíni kémkedésből és borúsabb napokon pusztításból. Bizony néha én is bevackolom magam „szerény” kis otthonomba, és miután annyit foglalkoztam a világgal, kicsit kényeztetem magam. Semmi nagyra nem kell itt gondolni természetesen. Egy kis szimpla rituálé ez csupán, hiszen köztudott milyen szerény körülmények között is élek itt a föld alatt.
Kezdetnek egy kis lazító vérfürdő a Dzsakuzziban amihez pár kedves démonlány csatlakozik, hogy ne érezzem magam egyedül. A „pokolian forró” köves masszázst követően pedig kezemben egy pohár Scotch-al kényelmesen elhelyezkedek a trónomon és vörös selyemköntösömet szorosabbra igazítva nagyokat kortyolva italomból és hallgatom a Lelkek sikoltozását. Mindezt persze a legnagyobb szerénységgel, hiszen mint az köztudott, én egy jámbor lélek vagyok.
Miután megbizonyosodtam, hogy utóbbi állításom után nem szakadt rám a mennyezett, észreveszem szerető feleségemet, ahogy valamit nagyon kutatva átsétál a tróntermen.
Ez magában véve nem is lenne fura csakhogy pont azért választottam ezt a mai napot, a sajátmagammal való foglalkozásra, mert biztosan tudtam, hogy Perszephoné még véletlenül se lesz a közelben. Tudniillik volt egy kis összetűzésünk a Démonlányok túlzott készségességéről és azóta nem is telik el nap, hogy ne hozza fel vagy szóban, vagy egy lesújtó pillantásban. Most hogy jobban belegondolok elmaradt az említett pillantás is. úgy ment el mellettem mintha nem is lennék ott. Pedig nekem bárki elhiteti, hogy a trónterem pont úgy van kialakítva, hogy a figyelmet rám irányítsa.  

Valami sunyiságot szimatolva összeráncolt homlokkal nézek sietve elsétáló „feleségem” után.
– Édesem! Nem is tudtam, hogy ma megtisztelsz a jelenléteddel! mondom és köntösöm azon nyomban átalakul szokásos öltönyös megjelenésemmé. Nem tudom ki lehet az aki Perszheponé alakjában járkál, de ha sikerült idáig eljutnia akkor azt el kell ismerni hogy tudja a dolgát. Lássuk meddig bírja fenntartani a hazugságot.
– Igazán szólhattál volna! Rendezni akartam egy kis szerény fogadást a tiszteletedre. Most oda a meglepetés! mosolygok mézesmázosan, ahogy lesétálók a szerény emelvényről, amin a trónom áll.
– Hát legalább akkor üdvözöld már szerető férjedet ha így megleptél. mondom, közelebb lépve hozzá széttárva karjaim, sármos vigyoromat pedig az „imposztorra” vetem.
Felhasználó profiljának megtekintése
Isten
Erisz
Témanyitás₰ Tárgy: Re: hello sweetie   ₰ Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm
long live the queen
hadész és erisz

Ha valaha betörésre adnád a fejedet - (nevezzük inkább váratlan látogatásnak) - fontos, hogy tisztában legyél az alapvető szabályokkal;
Nem érdemes túlbonyolítani a tervet, hisz a lehetetlenre nem lehet számolni, a meglepetés ereje pedig kétirányú utca - talán nem árt valamivel több alázattal nekilátni a feladatnak, mint amennyi belém szorult.. Már ha azok közé tartozol, aki kudarcként éli meg a majdani lebukás eshetőségét, nem pedig egy módnak arra, hogy hogyan NE raboljunk sisakot. Egy betörés nem olyan, mint a szüzesség elvesztése - a biztonsági protokollon is szigorítanak utána , a családi ezüstöt is elnyeli a kredenc mélye, de nagy általánosságban senki nem fut neki újra, és ezt a másik oldal sem feltételezi.
Már ha nem te vagy a viszály istennője, mert akkor a sok társasági esemény helyett (amire úgy sem hívnak meg) néhány évszázad alatt akár tökélyre is fejlesztheted a technikádat.
Következő az alkalmazkodás. Ha nincs tervrajzod, helyismereted, és abban sem lehetsz biztos, hogy a háziakat hol eszi éppen a fene, akkor sem engedheted meg magadnak azt, hogy leblokkolj ha valami... Valaki.. Ha a szemed sarkából megpillantod az alvilág urát, ahogy vörös selyembe burkolózva ül a trónján, és minden kétséget kizáróan ő is lát téged. Mondjuk nem vártam tőle kevesebbet, mint hogy használja a két szép szemét.
Improvizálj, ha a meglepetés ereje oda - legalábbis olyan formában, ahogy azt te felhasználni kívántad.
Felmerül bennem, hogy miután hangja megtorpanásra késztetett s ő elmondta amit szeretett volna, még egyszer búcsúzóul végigmérem, aztán szótlanul sétálok tovább.. de Hádész formális viseletre vált; Alighanem tudja, hogy nem a kedves kis feleségéhez beszél - az asszony előtt miért is szégyellné a lenge öltözetet? Ha kajálná amivel megetetni próbálom, akkor ledobná a selymet és meglasszózna a farkával. Perszephoné tényleg nem szokott hazaugrani csak úgy?
BTW végiggondolta már valaha valaki, hogy anno egy gránátalmát használt arra, hogy az asszonykáját ne veszítse el a picsa Démétér miatt? Vajh honnan jött az inspiráció,amivel ugyan csak négy hónapot nyert évente, de a kedves anyós azóta is rágja a kefét? Khm, szívesen.
Fejemet oldalra biccentve fürkészem őt, akár a krokodil a szomját oltó gnút, szám sarkában mosolykezdeményt érzek - nem hinném, hogy ez a feleség öröme a hozzá leereszkedő fenséges férje láttán, de a sajátom: nincs Hádésznál a sisakja. Lássuk be, így sokkal könnyebb lesz elvenni, hm?
Más alakjában mutatkozni nem újkeletű és nem is ritka mutatvány - kiválóan beválik egészen nagy tömegeknél, de a közeli rokonokkal vigyázni kell. Nem tudom, és nem is érdekel, hogy miként szokott Perszephoné beszélni Hádésszal, aki szinte fix, hogy tudja most, csalás áldozatává vált. Lenyelem a zsigeri késztetést, hogy egyszerű, mosolygós nemet mondjak az üdvözlésre, majd tovább sétáljak - lássuk be eléggé unatkozom ahhoz, hogy belemenjek a játékba. Imádok szarvakat letörni.
Kitárt karjai közé sétálok, nyakkendőjénél/zakója hajtókájánál fogva húzom közel, míg számmal birtokba veszem az övét.
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: hello sweetie   
Ugrás: