Kea Hancrow

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Kea Hancrow

Zeusz
Félvér
Keaden Hancrow
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Kea Hancrow   ₰ Hétf. Nov. 06, 2017 6:57 pmKeaden Hancrow

Becenév : Kea
Születési időpont, helyszín : 2000.05.06., Chicago
Foglalkozás : diák
Csoport : félvér
Isteni szülő : Zeusz
Kabin : #1
Oldal : Hadész
Képességek : alakváltoztatás (állattá)
Pb : Cameron Monaghan

Nem én vagyok a legjobb harcos a táborban. Ezt tudom jól, és nem is tagadom. De azért ne higgyétek, hogy nem vagyok veszélyes karddal a kezemben. Nagyon okos vagyok, és a ravaszságomat sem szoktam mellőzni. Én az elmémmel védem meg a tábort és a lakóit, ami a jelek szerint olyan jól sikerül, hogy jelenleg én vagyok a Zeusz Kabin vezetője. Ez csak jelent valamit, ugye? Viszont most inkább kicsit visszaugornék az időben, hogy mindent megértsetek.
Az ezred fordulón születtem, amiben azt sajnálok legjobban, hogy így kihagytam a Nagy Szilveszteri Bulit. Anyám egy feltörekvő színésznő volt akkoriban, ami valójában azt jelenti, hogy szerepelt egy mosogatószer reklámban, de számára valójában itt meg is állt a színészkedés. Nem csak amiatt, mert ennél jobb munkát soha sem kapott, hanem, mert megszülettem. Nem tudom, hogy  a szüleim egymásra találása hogyan történhetett. Anyám mindig más sztorit mond el. Azt nem igazán hiszek el:  Zeusz  fent az Olümposzon mosogatószer reklámokat néz. A lényeg az, hogy május végén megszülettem a szelek városában, Chicagóban. Anya ezután ott hagyta a színézkedést,  hogy egyedülálló szülőként engem felneveljen. Beiratkozott egy óvónő képzőben, és azóta is így keresi a kenyérre valót. Tudom, ez nem ad egy nagy luxust, de mi így is tökéletesen megvagyunk.
Nyolc éves voltam mikor megtudtam, hogy az apám Zeusz. Mármint az a Zeusz, aki villámokat dobál és egy isten. Ja, szóval : félisten vagyok. Hogy hogyan tudtam meg? Anyám egyszerűen leültetett és elmesélte. Mindezt úgy mintha valami teljesen átlagos dolog lenne. A szüleim között soha se volt nagy szerelem. Persze anyám biztosan rögtön beleszeretett, és Zeusz is biztosan érzett valami szexuális vágyat iránta. De nem hiszem, hogy igazi kötődés kialakult köztük. Zeuszból nem nézem ki, anyámnak meg több kell hozzá, mint néhány hét – ennyit voltak együtt. Ám anya soha se haragudott rá, vagy, ha még is, akkor nem mutatta ki előttem. Mintha elfogadta volna réges-régen, hogy az élet ezt dobta neki.
Tizenegy évesen kerültem először a táborban, és Zeusz elég hamar el is fogadott. Nem tudom, hogy most mi a helyzet a Hermész Kabinban, de abban a pár napban akkora nagy zsúfoltság volt, hogy reggelre a hálózsákomat nem találtam, pedig este abba feküdtem bele. Onnantól kezdődött el a kiképzésem, ami most már 7. éve tart. Azóta már megtanultam egyet és mást, és pár küldetésen is túl vagyok már.

Akkor beszéljünk kicsit a jelenről.


Óriási nagy zűrzavar van körülöttünk. Arészt elrabolták, ami miatt az istenek egymásnak ugrottak és, ha így halad tovább, akkor nem sokára háború tőr ki az olümposziak között, ami nem csak a mi világunkra lenne hatással, hanem a halandóékra is. Persze Kheirón próbálja az egészet titkolni a tábor lakók előtt, hogy a széthúzás nem jelenjen meg közöttünk, csak sajnos a pletykákat ő sem állíthatja meg. Talán még nem alakult ki olyan erőteljesen a két csoport, mint az isteneknél, de helyzet nálunk sem túl rózsás. Ha kitör a háború, akkor a táborban is kezdetét veszi a harc. Ezt mindenki tudja, és ez meg is adja a feszengő légkört a tábor egész területén. Mindenki arra vár, hogy mikor ragadhat fegyvert, hogy neki menjen az “ellenségnek”.  Kheieón, pedig valljuk be, hogy nem ezt akarja, így minket, kabin vezetőket beavatott mindenbe és megbízott azzal, hogy védjük meg bármi áron a békét a táborozók között. Én pedig pont ez teszem. Lehet, hogy nem így tűnik. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy ezzel a kabinomat, a saját apámat árulnám el. De higgyétek el, hogy mindent a tábor jólétéért teszek.
Valljuk be az igazat: apám egy balga az egész vitában. Látszik, hogy csak  azért csinálja, mert végre így van egy oka háborúzni Hadésszal. Pont ezért szövetkeztem az Alvilág Urával. Légyszíves ne gondoljátok azt, hogy Zeusz bukását szeretném. Nem, dehogy is! Maradjon szépen ő  az Istenek Királya. Láttuk már, hogy mi történik az ő családjában, ha király váltás van… nem túl szép. Sőt valójában az se zavar, hogy vitáznak egymással. Felnőtt férfi, eltudja dönteni, hogy megéri e neki egy ekkora családi csetepaté. Ellenben az már nem tetszik, hogy elég valószínű, hogy ez az egész marakodás miatt a tábor is széthullik. Titkos szövetséget kötöttem Hadésszal, hogy apám egóját kicsit visszaszorítsam. Valahogy fel kell rá hívnunk a figyelmet, hogy az igazi ellensége nem a bátyja. Ti komolyan elhittétek, hogy Hadész rabolta el Arészt? Ha tényleg így lenne, akkor az olyan profizmussal történt volna, hogy a legtöbben még azt se vették volna észre, hogy Arész eltűnt. Nem tudom, hogy ki az igazi tettes, de ráfogok jönni. Nem hagyom, hogy a tábor vesztét okozza.
A hozzászólást Keaden Hancrow összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 25, 2018 4:19 am-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Isten
Hadész
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Kea Hancrow   ₰ Hétf. Nov. 06, 2017 7:30 pm

Szép ET gratulálok.
Jó kis ET lett itt összerittyentve. Elfogadom. Különösen tetszik a "titkos paktumunk" Wink
Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: