Arész

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Arész

Isten
Arész
Témanyitás₰ Tárgy: Arész   ₰ Pént. Nov. 17, 2017 5:51 pmArészBecenév : Nincs, ha jót akarsz magadnak, nem próbálkozol
Születési időpont, helyszín : Eonokkal ezelőtt Zeusz fiaként érkeztem
Foglalkozás :Bróker vállalat igazgatója
Csoport : Istenek
Isteni szülő : Zeusz és Héra gyermeke
Oldal : A magam malmára hajtom a vizet, ki ezt hiszi, ki azt. Egyetlen célom van csak, Aphrodité felszabadítása, ehhez bármelyik oldallal elhitetem, hogy épp mellettük állok.
Pb : Henry CavillKépességekHarci erő: Ember és sokszor isten feletti erő is, ha ésszel bocsátkoznék harcba, bizony még Athéné ellen is nyernék. De én inkább a harc élvezete miatt vágok utat magamnak a tömegben.
Taktika: Hatalmas harci taktikai érzékkel rendelkezem, előre látom, hogy az ellenfeleim a harcban mit és hogyan fognak cselekedni.
Követés: Bárkit, bárhol, bármikor megtalálok
Fizikum: Fizikai erőm messze felülmúlja a környezetem erejét, az egész testem arra teremtetett ,hogy harcoljak, ezért nehéz fogást találni rajtam.
Harci üvöltés: Félelemre készteti azon egyéneket akik hallják, megrengeti az üvöltésem a tengert és a szárazföldet is egyaránt.
Hadviselés Mesterfokon: Az összes harci technikához mesterfokon ért, hiszen ő adja az ötleteket az embereknek
Manipuláció:  Képes hatalommal manipulálni a háborút, harcot, és a konfliktusok egyéb formáit - mindezt rendkívül fejlett szinten. Ezzel a hatalommal képes a konfliktus minden formáját befolyásolni, beleértve a mentális, fizikai, spirituális és fogalmi eszközöket is, tekintet nélkül az érintett területre és számokra, és képes volt ellenőrizni, hogyan fejlődnek és hatalommal rendelkeznek mind a konfliktusból, valamint a haldoklás. Konfliktusokat is indíthat az emberek vagy események befolyásolásával, személyi és fanatikus seregeket emelhet, irányíthat és létrehozhat mindenféle fegyvereket, sőt mások számára is kiterjedt harci képességeket (például Hippolyta aranyövét).  Természetesen rendkívül képzett a harc, a fegyverek, valamint a stratégia és taktika minden formájában, valamint a háború statisztikáiban. Aresnek hihetetlen ereje van, hogy háborút és káoszt nevezzen meg egy rendkívül nagy sugáron belül, a várostól egész kontinensig akár.. Ezzel a hatalommal, ő teljes mértékben irányítja a város vagy kontinens, hogy a háború és káoszt azon a területen ahol akarja.
Telumkinézis: Avagy mindenféle fegyver kontrollja.

  • Fegyver átalakítás: Bármilyen fegyvert képes átalakítani, olyan fegyverré, amit ártásra találtak ki, lándzsát, tőrré, bicskává, baseball ütővé.
  • Transzmutáció: Más anyagi tulajdonságot ad a fegyvernek, pl tollpihe lesz a nyílból.
  • Átok: Bármilyen fegyvert átokkal tudok sújtani, amit csak én tudok levenni arról.
    Számos fajtája van az átkoknak, fájdalmas izzás, sóbálvánnyá dermesztés, aminek csak a képzeletem szab határt.
  • Lefegyverzés: Egy intéssel le tudlak fegyverezni, hiszen a fegyverek nekem engedelmeskednek

  • Mindent tudás: Nem létezik olyan fegyver amit ne ismernék, még akkor is ha először láttam, ismerem annak gyengeségeit és képes vagyok használni is azonnal.

Odikinesis: Érzelem manipluáció. Érzelmeket plántál az alanyba, amelyek hosszú távon megmaradnak az illetőben, még az amnézia sem segít az illetőn, hiszen az érzelmi sík nem függ össze az agyi sérülésekkel.

  • Őrület:  Elvesztik a józan eszüket a csatatéren harcolók, és üvöltözve ész nélkül rontanak egymásnak. .

Pyrokinesis: Hangulat függő, mert ha ideges akkor a szemei is "lángra kapnak", mintegy hangsúlyoza a kedvét, lelki állapotát, de tűz falat is tud idézni, és lángra is tud gyújtani bármit, bárkit.
Nekromancia: Csontváz harcosok idézése, az összes lélek aki eddig velem harcolt, vagy én öltem meg, vagy a közelemben halt meg, megtudom idézni, hogy ocsmány kreatúrák képében velem , az én oldalamon harcoljanak.
Árész áldása: Csak olyanok részesülhetnek ebben a kegyben, akik békés felkészüléssel indulnak a halálba, még akkor is ha a harc kimenetele az egyértelmű halál. Emberfeletti erőt kap a csata idejére. A másik réteg az őrült vagdalkozó aki kellő harci kedvvel indul a harcba. Sebezhetetlennek tűnnek azok a harcosok, akik az áldásomban részesültek.
Isteni Lopás: Más isten fegyverét ellopva, elvillantva a kezeiből, ideiglenesen, tudom használni, majd tovább villantva elküldeni a közeléből.
Transzmutáció: Bármilyen humanoid lényt bosszúból bármilyen kígyó fajtává át tudom alakítani, persze ehhez kellően meg kell, hogy sértsenek. Persze magamat is át tudom változtatni, ehhez nem kell különösebben mérgesnek lennem.
Állatok feletti kontroll:  Idézni és kontrollálni is tud állatokat, keselyűket és vaddisznókat, valamint pokol kutyákat.
Elötörténet


Múlt


Balzsamos forró éjszaka, a csillagok az égen megszámlálhatatlanul ragyogtak, én aludtam, egészen addig a pillanatig, amíg meg nem éreztem a rózsák kellemes illatát bekúszni az orromba. Nem voltak virágok a hálószobám közelében, direkt. Ebből tudtam, hogy ő érkezik. Finom fuvallat, meglebegett a baldachin az ágyam felett, apró, könnyed test érintése az ágyam végében, súlya épphogy csak lenyomja a puha anyagot. Alig takaróztam, csak a hasamat és a combjaimat takarja a selyem szövet, de ő tesz róla, hogy még az a kevés felület is ami eddig takarásban volt, hamarosan szabaddá váljon. Kész voltam fogadni őt, a testem riadót fújt, amint megéreztem a jelenlétét, és ezt büszkén hirdettem is. De továbbra is azt játszottam, hogy alszom, hogy legyen esélye befejezni a kis játékát. Mindenki csak egyet akart tőle, de én a szívét is akartam birtokolni, szeretni akartam, ahogy megérdemli és ezt megannyi éjszaka alatt bizonyítottam is. De az istenek féltékenyek, ahogy atyám is, ő is csak a combja közé áhítozott, féltékeny volt arra, hogy nekem önként odaadta magát Aphrodité, ezért Hephaisztosz öcsém feleségének rendelte el.Mindenkinek megtiltották, hogy közöljék velem, valójában kinek az ötlete volt ez az egész, csak nyolc szemközt hangzott el az utasítás, parancs, Hephaisztosz, Héra, Zeusz, és Aphrodité tud csak erről. Ez olyan pecsét, amelyet senki sem törhet meg, senki sem másíthat meg, csak atyám, és ő hallgatott rám?! Nem! Sötét korszakok következtek miután Ditét rabságba küldte a kovács isten mellé. Minél több viszályt és harcot és háborút gerjesztettem annál jobban éreztem magam, de az űrt semmi sem volt képes elnyomni. Peresze, időről időre meglátogattam Ditét, ha tudtam. Mert nem volt szabad a közelébe sem mennem. Mégis, öt gyereket köszönhetek neki.  Gyűlölöm az öcsémet, amiért elvette tőlem a kedvesemet, hogy hozzá ér, hogy birtokolja, és rendelkezhet felette ha épp nem az üllő felett görnyed, akkor igényt tart a figyelmére.
Lopott csókok és lopott érintések, miközben próbáltam kitalálni ,hogy mi lehetne a tökéletes alku, a tökéletes adúász a kezemben atyám felé, mert kegyetlenség volt, hogy így elszakított attól, akit szeretek. Begőzöltem, teljesen begőzöltem, azt hiszem ez is egyfajta csata volt a számomra, amit kénytelen vagyok elveszíteni, akár csak az eleve vesztes csatáimat, de… nem adom fel, soha nem fogom feladni! Egyszer úgyis eljön az az idő, amikor már alkalmatlan lesz uralkodni, és akkor én fogom átvenni a helyét, és mint legfelsőbb isten, megsemmisíthetem Zeusz akaratát, és a szívem választottja is az enyém lesz végre!


Jelen.


Elegem volt, elegem volt abból, hogy mindenki azzal lehet akit szeret, mindenki elégedett azzal az élettel ami neki van, de én? A sorozatos vagy épp időnkénti bukásaim a harcban, ezek is bosszantottak. De a legjobban az, hogy csak lopott találkákra mehettem el vele. Büszke férfi vagyok, aki szereti felvállalni az érzéseit, s még inkább azt, hogy ki a szíve választottja. De atyám! Mert most már elegem van belőle, igen egyébként mindig is anyásabb voltam, Héra felé húzott a szívem, ezért is sajnálom most őt a jelenlegi kialakult helyzetben.  Aggódik értem, ugyanakkor… mit tenne velem, ha tudná, hogy az egész elrablásom hátterében én állok? Bár… ott van Erisz, nem kell félteni, mindenki ismeri, tudjuk, hogy rá minden rá lehet fogni. S tulajdonképpen még félig meddig ő is bujtott fel erre az egészre. Ám nekem csak az volna a célom, hogy végre az enyém legyen az a nő akire eonok óta vágyom.  Igen, ehhez, ennek érdekében képes vagyok nekimenni atyámnak, hiszen ő nem az a fajta aki megmásítaná a véleményét.  Persze ha nagyon bedühödöm, az egész kovácsműhely összes fegyverét Hephaisztosz ellen küldöm, de ezt sem tehetem meg, mert akkor még nagyobb lenne a büntetésem, istengyilkosság miatt. Ördögi kör.  Egy ideje csak ülök a seggemen, persze ha valahol harcot észlelek, oda azonnal megyek, itt vezetem le a dühöm és a frusztráltságom, az sem érdekel, ha épp veszítek, és felmossák velem a padlót, de elmondhatom, hogy még élek. Hogy a fájdalmat érzem.
Ám amióta elraboltak, látszólag elraboltak, azóta igazán csöndben kell ücsörögnöm.  Ki venné észre, hogy épp a félvér táborban vagyok? Senki. Hogy kerültem oda? Az eltűnésem előtti időkben helyeztem oda magam.  Szerettem a táborban időzni időnként, itt nyugodt volt minden, és ez hasonlított leginkább az ókori Hellász területeihez. Szerettem azt a korszakot.  Eriszre visszatérve, ő elültette a viszály magját az istenek között, most rajtam volt a sor, hogy elhintsem a háború fájának magvait a szüleim, társaim, testvéreim és bácsikám, meg nagy nénéim körében.
Van egy ház a tábor tavának partján, ahova időnként ellátogattam, persze nem a saját képemben, mindig álruhát, álarcot öltöttem, távolból figyeltem a fiaimat és a lányaimat olykor. Idelent, látom, hogy jelenleg a gyermekek sínylenék meg a háborút, hiszen itt is elég kiélezett a helyzet.
Nem maradhatok már itt sem sokáig, gyanítom, hogy Dité engem keres a maga módján, ő jobban ismer bárki másnál.Valamikor a nem túl távoli jövőben, pár hónap/nap múlva.


Hatalmas üvöltésre és becsapódásra ébred a tábor környéke, én odakint ezzel hívom fel magamra a figyelmet, hogy kerültem oda, hogy a mindent látó szem Argosz ne lássa a ténykedésem? Meg lehet kerülni az ő szemeit is. A porban fekszem a tengerparton, alig látok, keményen elintéztem magam. A terv beindult, így könnyedén visszajuthatok az enyéim közé, és gyanúsíthatják Hádészt is, bánom is én, hogy kit. Mindenhonnan dől belőlem a vér, rengeteg helyen megsérültem, a fejemen is. Persze a végén megjelent Erisz, és a kegyelemdöfést és fejre mért ütést ő vitte véghez, hiába nem akartam, hogy jelen legyen, mindegy, általa hatásosabbak, látványosabbak a sérüléseim is. Az üvöltésemnek hála a tábor környéki szörnyek ide sem mernek jönni.Még a békés vízi nimfák sem, a tenger közelében pedig Poszeidon azonnal megérezheti a jelenlétem, már nem rejtem többé.


Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
Keaden Hancrow
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Arész   ₰ Szomb. Nov. 18, 2017 3:50 pm

Elfogadva
Huuuuh *-* Menjünk szép sorjában. Mint ahogy már ezerszer említettem a képesség leírás nagyon brutális lett és örülök, hogy felhasználtad a leírást, amit ajánlottam. Így látszik, hogy mennyire is egy erős istenség vagy. Igaz még is neked is vannak érzékeny pontjaid, mint ahogy azt a kifejtős részben leírtad. Név szerint: Aphrodité. A karaktert és annak motivációját teljesen úgy hoztad, mint ahogyan elképzeltem. Örülök, hogy egy olyan kicsi canon leírás után megtaláltad a megfelelő hullámhoszt. Gratula!

Na most már mehetsz arcot foglalni (ha még nem tetted meg) , majd játszani. Én addig adok neked drachmát, rangot és színt. Csak ügyesen!

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Isten
Hadész
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Arész   ₰ Szomb. Nov. 18, 2017 6:01 pm
Wow. És még én vagyok a kegyetlen. Szép volt Árész
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Arész   
Ugrás: