The children of Hermes

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Craig Robertson, Ginger Hill, Leyla Dandelion, Szász Dalma, Victoire Delacroix


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

The children of Hermes

Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: The children of Hermes   ₰ Vas. Nov. 19, 2017 10:59 am


Morgana
Kor: 25 körül
Csoport:  félvér - Hermész gyermeke
+ Egyéb adatok amiket megakarsz adni: Pb-nek Taylor Swiftet vagy Britt Robertsont gondoltam.

Történet:
Nos, huszonhét voltam, amikor elköltöztem Angliából ide, New Yorkba. Akkor már nagyjából sejtettem, hogy nem egészen vagyok emberi. Furcsa dolgok történtek velem, de a szerencse mindig mellém pártolt. Te már egészen gyermekkorod óta tudod, hogy Hermész az apád. Sanyarú sorsod volt. Az anyád minden férfival összefeküdt, egyszerűen nem tudta elfogadni, hogy élete szerelme, Hermész, elhagyta őt. Drogfüggő volt, és keveset dolgozott. Úgy kellett felnőnöd, hogy már egészen kicsiként megtanultál lopni, csalni, hazudni. Aztán Keirón eljött érted és elvitt a táborba, ahol mindent megtanultál, de nem felejtettél el semmit. Megismerted a féltestvéreidet, és úgy érezted, hogy mindnek jobb sors jutott, mint neked. Mikor Zeusz és Hádész kapcsolata elmérgesült a fejedbe vetted, hogy minden erőddel az alvilág urát támogatod majd, és felkeresed Hermész sanyarú sorsú gyermekeit, hogy hadsereget szervezz belőlük. Így találtál rám, és hamar megtettél árnyékvezéreddé, hogy úgy mondjam. Én lettem az, aki a kezed alá dolgozik, aki a piszkos munkát végzi, és ha te nem érsz rá, akkor felkeres másokat, hogy álljanak be a "seregbe" A kapcsolatunk nagyon mély, velem laksz, és édes testvéredként tekintesz rám, talán pont azért, mert olyan hasonlóak vagyunk.
// Nos, nagyjából ennyi lenne. A fentebb leírtak irányadók. Szeretném, ha valamilyen okból tényleg nehéz gyerekkora lett volna, ami miatt kicsit megbomlott az elméje. Én nagyon várlak vezérem. És szerintem Hádész is örülne, hogyha megtudná, hogy valaki sereget toboroz.  hades1  hades1  


Charlie
Kor: 31
Csoport: Félvér - Hermész fia
+ Egyéb adatok amiket megakarsz adni: pb> Tom Hiddleston

Történet:
Az ikertestvérem vagy. Együtt éltünk az árvaházban, aztán téged befogadott egy házaspár. Gondolom szép életed volt. Nem nagyon beszéltük, nem tartottuk a kapcsolatot. Csupán egyszer, egy levelezés alkalmával segítettél nekem személyazonosságot váltani és elköltözni. Azóta sem láttalak. Azt sem tudom biztosra, hogy Charlienak hívnak e még. Egy biztos, te is Hermész fia vagy, és nekem meg kell találjalak, hogy belépj a seregünkbe.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: