Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Craig Robertson, Heather Blackmage, Szász Dalma, Victoire Delacroix, Zeusz


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger

Árész
Félvér
avatar
Árész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger   ₰ Hétf. Nov. 20, 2017 7:22 pm
- Ugye most csak viccelsz?! – néz némi hitetlenkedéssel, és némi dühvel a lányra maga előtt, aki csak kecsesen vállat vonva fordul vissza az íjászokhoz, akik rá lettek bízva a mai edzésen. Ginger meg van győződve róla, hogy csak miatta helyezték el ma a célpontokat az erdővel szemben, és abban is szinte teljesen bizonyos, hogy ma mindenki direkt lövi be a nyílvesszőt abba a kurva erőbe. Nem mintha félne visszahozni csupán nem érzi úgy hogy lenne egy nyakörv a nyakában azzal a bilétával hogy: Vattacukor, és a megszólítása sem „Hozd vissza”.
- Kheirón ma rám bízott, a lelkemre kötve, hogy megfelelő lesz a büntetőmunkád. Tudod, azért mert Arész lánya vagy, még nem ok arra, hogy lobbanékony legyél. Így legalább tanulsz egy kis türelmet. – pillantását a lány ismét Gingerre vonja, miközben ujjaival int az íjászoknak, hogy ajzzák fel a fegyvereket. – Csak egy szó, és nos lássuk csak…15 nyílvessző repül be az erdőbe. Válassz, az a kettő ami most véletlenül ment be, vagy az összes ami direkt landol odabent. – vonja fel kihívón a szép ívű szemöldökét, de tekintete nem tükröz kárörvendést, csupán higgadt várakozást. Ginger ujjai ökölbe szorulnak, szinte hallani hogy olyan erővel teszi, hogy pattognak az ízületei. A harc vágya, a dacolás érzése elemi erővel tör fel benne, már a nyelve hegyén van egy nem túl nőies ám annál érzékletesebb válasz – olykor beszéde akár a kocsisé, választékosabban küld el valakit a pokolba mint egy koszorús költő  - mégis mélyet lélegzik. Mérlegelni még képes, hogy kettő eltűnt nyílvesszővel jobban jár mint azzal a tizenöt plusz kettővel. Mégis, van valami abban, hogy uralni akarják, keretek közé szorítani, amit képtelen elviselni. „Igázz le vagy húzz az utamból.” feliratú pólója pont illő a helyzethez, és egyre inkább utat tör benne a kisördög, ahogy telnek a másodpercek. Szíve már ettől a kis akarat kihívástól gyorsabban ver, érzi, hogy az az árulkodó megmásíthatatlan gunyoros mosoly húzódik a szája szélére.
- Tudod azért mert Apollón gyereke vagy nem kell ilyen….picsának lenned. – vág vissza egy farkas vigyor kíséretében, s a következő másodpercben egy intésre nyilak suhannak el a két lány feje felett, egyenesen az erdőbe. Ginger  szemforgatva indul meg a rengeteg felé, ami ugyan nem egy rengeteg, de a mágia miatt a józan észt itt felülírják az árnyak. Mintha az erdő minden irányba végtelen lenne, csak onnan nem ahonnét belépni készül. A tisztást elválasztó mezsgyén megállva kihúz három nyílvesszőt a fa törzséből. – Hárommal kevesebb! Már csak tizennégy van hátra lúzer! – integet vissza, dühe azzal, hogy végül ő nyert – annak ellenére hiszi ezt, hogy most ő kénytelen kutyagolni és keresgélni fapálcikákat a szörnyek tengerében – tova is illan, és a kaland izgalma kerekedik felül lelkében. Az edzés kezdete óta ezt tervezte volna? Ugyan! De kreativitása, és bajba keveredési képessége már-már Oscart érdemel – ha nem Darwin díjat. És sokkal élvezetesebbnek ígérkezik a sűrűben sétálgatni, mint nézni ahogy baaaromi unalmas ismétlésekben gyilkolják halomra a táblákat a nyílvesszőikkel. Kíváncsian nézelődi, miközben kimért léptekkel sétál a fák és bokrok serege mellett. Ujjai a combtokja felett lezseren, de bármire készen, sokkal inkább vágyva a harcra vagy legalább egy kis csetepatéra valami roppant jóképű küklopsszal . Komolyan, ki ne habarodna bele abba a szembe, amit éppen kiszúr? Bár sajnos a „szép szemednek nincsen párja” udvarlós szöveget azért nem biztos, hogy már első randin bedobná. Figyelme egy újabb nyílvesszőre terelődik, ami egy bokorból áll ki, mint holmi csenevész bot. - Jó ég, ezek előtt bugyiban is táncolhatnék akkor se találnának el. - morfondírozik hangosan, majd a meglévő három mellé veszi a negyedik vesszőt is, és sétál tovább. Az erdő belseje felé haladva egyre nyomasztóbb lesz a hangulat, hiába hall itt-ott zörgést a bokorból, az előtte átfutó nyúlpáros semmi riadalmat nem kelt benne, ellenben eluralkodik rajta az "ölj vagy meghalsz" életérzés. Öt perce van talán az erdőben, de Bear Grylls elbújhatna mögötte. Már szinte hallja magában a szavakat: "És a legjobb ha mindig van nálad tampon. Kiváló gyújtós lehet belőle, ha nem lelsz a közeledben egyetlen száraz gallyat sem. Éjszaka ugyanis fontos a tűz, az tartja vissza a vadállatokat." Ja, meg hogy egy férfi tampont hord magánál.
Felhasználó profiljának megtekintése
Isten
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger   ₰ Hétf. Nov. 20, 2017 11:53 pm

Ginger   &    Hadész

Az erdő az egyik, ha nem a legizgalmasabb része a tábornak. Veszélyes, gyönyörű és tele van titkokkal. Ha Keirón tudná hány titkos találka van itt, mennyi titok cserél gazdát mondhatni az "orra alatt" És ami a legjobb benne, hogy rengeteg árnyék van itt amiben megbújhatok hogy füleljek. Van egy kedvenc helyem ahol sok táborlakó megfordul. Egy hatalmas fa töve ahol sok titok és csók váltott gazdát...főleg csókok de hát mit lehet tenni ha izgágák a gyerekek! Gyönyörködöm egy kicsit az erdőben ahogy  sétálok a célom felé. Lábam alatt ropognak a gallyak és a kis elfogyasztott állatok csontjai. A távolban morgást és apró neszeket hallok. Mondtam már hogy imádom ezt az erdőt? Itt igazán érezni lehet a természet kegyetlen ám de gyönyörű körforgását, ahogy az erősebb felülkerekedik a gyengén. Pont ahogy én fogok felülkerekedni az ellenségeimen. Addig pedig tovább gyűjtöm az információt és a szövetségeseket álruhámban. Igen bizony megint Logenként járom a tábort. Kezdek hozzászokni ehhez a testhez és még pár "barátot" is szereztem. Ha tudnák hogy a hatalmas Hadésszal pacsizgatnak meg osztják meg titkaikat olyan bőszen. Már a gondolattól elvigyorodok ám miközben ilyen fesztelenül mosolygok elrepül valami az orrom előtt. Már ép azon gondolkodnék hogy mióta repülnek ilyen gyorsan és alacsonyan a madarak amikor beleáll egy nyílvessző az előttem lévő fába, és hallom hogy közelednek a "barátai"

Egy fa mögé ugrok és épp időben hogy elkerüljem a nyílzáport. Használhattam volna az erőmet hogy védjem magam de a nyilak gazdái a közelben lehetnek és nem kockáztatok. Mikor elül a zápor kijövök a rönk mögül és kihúzom azt az ötöt ami a közeli fákba fúródtak, mindegyiket megvizsgálva. Gyakorlónyilak, de ez nem jelenti hogy nem lennének veszélyesek. Kiáltásokat hallok, szitkokat is de még milyeneket!
A kiabálást pedig léptek követik. valakinek össze kell ezeket gyűjteni? Nem tudom ki volt az ötletgazda de tetszik a kegyetlensége. Kis vártattava meglátok a fák között egy lányt. Ő még nem vesz észre de közeledik. Itt az ideje Logennek hogy bevágódjon. A bevágódás a szó szoros értelmében történik mivel a lábam felmondja a szolgálatot és nekiesek egy fának. Ránézek az esés okozójára és egy hatodik nyílvessző mosolyog rám a vádlimból. Úgy látszik nem bújtam el elég jól a fa mögé. Szerencsére nem fáj hiszen kevés fegyver tudna fájdalmat okozni egy Istennek..de úgy látszik hogy a álcám gyengédebb anyagból készült. Hátamat a fának támasztom és ülök. Várom a lány mást nem tehetek. Kis zörgés után elém lép, kezében pár már összegyűjtött íjvessző. Mintha csak kényelmesen ücsörögnék rámosolygok kivillantva fehér fogaimat
- Itt is van pár. - Mutatom a kezemben lévő általam összegyűjtött vesszőket. - Van még egy de az nagyon hozzánőtt. Lehet hogy várni kéne mielőtt azt visszaadnám - Gyengén eleresztek egy nevetést mintha zavarban lennék. Nem szoktam gyengének kiadni magam még álruhában se, de a helyzet komikumának nem tudtam ellenállni. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből.
©️
Felhasználó profiljának megtekintése
Árész
Félvér
avatar
Árész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger   ₰ Csüt. Nov. 23, 2017 3:50 pm
Hogy a francba lehet az hogy csupáncsak tizenöt ember vagy húsz felé lövi el azokat a szaros nyílvesszőket? De most komolyan? Ez valami különleges tehetség, vagy szimplán bénának kell lenni hozzá? Vaktában az ellenségre, aztán tizenötből majdcsak talál egy? Elég rossz harci taktika, pedig eddig azt hitte ő a forrófejű, ha csetepatéról van szó. Ezek után? Hadvezér is lehetne, ha ilyen sereget kéne vezetni. Apropó sereg. Nem szabadna ugyan egyedül mászkálnia az erdőben, így megvan a következő balhé amit máris kieszelt az őt megszívató liba ellen. Hisz a tábor tanulójaként igazán a lelkére venné, ha el kéne hallgatnia az igazságtalan bánásmódot, miszerint egyes egyedül, semmi háttér segítséggel küldték be a nagy csúnya erdőbe, hogy hozzon vissza holmi fogyóeszközökként szolgáló nyílvesszőket. Minden állatszeretete ellenére még mindig sérelmezi, hogy kutyának képzelik. Ahogy beljebb sétál újabb vesszők állnak ki egy fából és a szomszédjából, mindössze három, de az is több a semminél, Ezzel összesen…Hét. Pont annyi mint amennyi a seggfej félvér csapat volt akiket az első hétvégén az ideérkezésükkor szétvertek Amberrel. Elégedett vigyor terül szét az arcán, mint minden egyes alkalomkor, amikor eszébe jut egy-egy  Hádész gyereket hogy páholt el. Furcsán ők, és az Aphrodité slepp azok akikkel egyszerűen képtelen kijönni, mindkettő szekció híresen arrogáns – s ha ugyan ezt rá is rámondják, nem rest bőszen tagadni akár ököllel is. Apró zaj ragadja vissza a valóságba, és elszégyellve magát szitkozódik halkan. A rengetegben egyedül elmélázni? Igen, ezt is igazán az ő formája. Képtelen sokáig koncentrálni egy dologra, hacsak épp nem foglalkoztatja annyira, hogy érdemes legyen munkát ölni bele. És jelen pillanatban nem történik semmi. Itt kóricál mint Piroska, útban a nagymamához, és csak egy rohadék farkas se akad az útjába. Tán a pogácsa és az ital hiánya teszi, vagy minden szörnyeteg alszik? Hmm…de roppant valami, valahol nem? A rég elhalt hang irányába sétál, fél kezében a nyilak, míg másik kezébe a hátán lévő tokból kihúzza az egyik hosszú tőrt, ami mintegy kis kard funkcionál számára, az inkább mélységes, mint magasságos termetével, egy kétkezes kard majdnem akkora, mint ő, de leszúrva a földbe akár mankónak is használhatná. Kissé kényelmetlen lenne egy olyat az oldalán hurcibászni miközben a tok hegye a földet súrolná, vagy a hátára szíjazni, hogy az minden egyes lépésére fenéken paskolgassa, futáskor meg egyenesen elfenekelje.
A vesszőkkel teli kezével nyit utat az egyik bokornál, és balra tőle a fa tövében észrevesz egy alakot. Kíváncsi, de tettre kész tagokkal indul meg felé, s nem rest rögtön az ücsörgő arcának szegezni a penge hegyét úgy öt centi távolságból. Kényelmes mozgási távolság az illetőnek, de semmi hirtelen mozdulatra nem hagy lehetőséget legalább.
- Azt látom. Ügyes fiú voltál, tán csak nem rőzsét szedni indultál? – hangjából süt a gúny, és a szórakozás, majd oldalra billentve megvizsgálja azt a hozzánőtt darabot is. – Hogy a szarba sikerült ezt összehozni, kilógott a fa mögül? – szeme sarkából nem kerüli el a figyelmét a fából kiszedett nyílvesszők okozta hasadás, és lyukak lenyomata. Sherlcok nyomoz. Illetve Ginger kíváncsian méri végig a láthatóan szintén egyedül levő fiút a zavart nevetésére, és újabb mosolyára csak felvonva a szemöldökét, szinte hűvös közönnyel. – Meglepően higgadt vagy ahhoz képest, hogy szinte csontig beléd állt. – ereszti lejjebb a hosszú tőrt, és nyílvesszővel teli kezének pár ujjával hívogató mozdulatot tesz. – Ha megbocsájtasz, kérném azokat a nyilakat. – majd élveteg vigyorral a képén paskolja meg az ücsörgő sérült lábát a pengéje lapjával. - És ezt is…. – tekintete közben vissza-visszatér és magabiztosan néz a srác szemébe, minden zavar nélkül. Meglepi, hogy más tábor lakókkal szemben ő nem ordibál, és játssza Venturát ordítva: „Poont a csontbaaahahaha poont a csontbaaaa!”. De az apró elismerő halovány szikrán kívül sem a tekintete sem a tartása nem árulja el, mennyire megdöbbenti egy pillanatra, hogy csendben tűr a srác. Bár…nem lenne okos dolog visítozni, még előtűnik egy nasgul és felfalja a picsába, nemde?
Felhasználó profiljának megtekintése
Isten
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger   ₰ Hétf. Nov. 27, 2017 5:04 pm


Ginger & Hadész

A lányt nem nagyon hatja meg látszólagos esetlenségem, sőt inkább kardot nyom az orrom alá. Továbbra is mosolyogva nézek rá mintha a kard ott se lenne.
- Hát persze hogy rőzsét gyűjtöttem. Hófehérke kért egy adaggal hogy befűtsön a törpéknek. Utánna gyorsan el kell mennem a három kismalachoz mert az egyikük sok építésre való rőzsét kért. A te nagymamád nem kér valamit Piroska? Kérdezem gúnyosan vigyorogva. Kicsit meglepett hogy nem rohant rögtön a segítségemre. Úgy látszik megint kifogtam egy kemény, makacs személyiségűt. talán nem is volt annyira kegyetlenség a büntetőitől hogy beküldték összeszedni a nyílvesszőket. A lány hozzászólására lenézek a lábamra ahol csintalanul mosolyog a belém állt vessző. Nem érzek semmi fájdalmat de úgy látszik ez gyanút kelthet a halandókban. Újra rámosolygok de összeszorítom a fogamat mintha erőltetném a mosolyt. Az igazat megvallva remekül szórakozok máris. Piroska azt hiszi hogy egy szerencsétlen bárányka van előtt meglőtt lábbal akit kedvére piszkálhat. Ha tudná hogy a legnagyobb és leggonoszabb farkas ül vele szemben "báránybőrben"
- Ó hát nem is kellemes az hogy itt van megnyugtatlak. Nekem csak szimplán van egy olyan képességem amit úgy hívnak hogy önkontrol..nem tudom hogy hallottál-e esetleg róla? Feltételezem te se akadnál ki és kezdenél ordítani mint a fába szorúlt féreg, ha meglőnének csata közben? Vagy Piroska még túl kicsi a harchoz?

Nem csak én tudok piszkálódni és egyáltalán nem bánom meg hogy gúnyolódtam miután megcsapdossa a lábam azon helyét ahol a vessző van. Biztos azt hitte ez így nekem fájni fog, hogy majd összébb rándulok a kibírhatatlan fájdalomtól. Nem kapja meg ezt az elégedettséget de azért megrándítom az arcizmaimat miközben paskolja a lábam, mintha fájna csak visszafojtom. Odadobom elé az általam összegyűjtött vesszőket
- Nesze itt van. Szép kis táborozó vagy mondhatom. Nem füllik a fogad segíteni egy bajbajutott társon - Játszom a nagy méltatlankodót miközben belül nagyon is tetszik a kegyetlensége.
- A lábamból is tépjem ki neked? - Kérdezem és nyúlok a nyíl fele.

Felhasználó profiljának megtekintése
Árész
Félvér
avatar
Árész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger   ₰ Kedd Nov. 28, 2017 6:46 pm


Hadész &Ginger
Mindenki kacérkodik a veszéllyel, persze azt feltételezve, hogy a veszély nem létezik.

- Neki én viszem a rőzsét. Ha nem lett volna a Hófehérkés kezdés, még illett is volna a farkasos utalás.– emeli fel a nyílvesszőket, amiket a kezében tart, mintegy nyomatékosításként egy mosollyal. Nem lepi meg, hogy megpróbálja visszakóstolgatni a fiú, Arész lányaként vagy az efféle mentalitást, vagy a félelmet kapja. És ha választani kell a kettő közül, inkább egy olyan beszélgetőtárs, aki szembe mer vele szállni, még ha csak szóban is, mint egy gyáva nyúl. Nem mintha akkora fasza csaj lenne, de a kora béli fiúkat sokkal inkább vonzzák Dité lányai, akikhez nem csak párbaj során lehet közelebb jutni. Ez persze nem zavarja Gingert, és ugyan húgával egyetemben nem rest megnézni egy-egy jó testű félistent itt a táborban, az ő szemében nem lobban túlzott érdeklődő vágy, mint Amberében. Ő jobban tiszteli azokat, akik le képesek győzni akár szóban, akár harcban. És láthatóan a srác bizony nem hagyja magát, még a szar helyzetében is képes élcelődni, és ez őszinte – bár koránt sem lefegyverzett – mosolyt csal Gin szája szélére.
- Épp azt gyakorlom. Tudod, nagy önkontroll kell ahhoz, hogy ne tömjem be a szád valamivel. – forgatja a szemeit, a feltételezésen meg egyenesen jól láthatóan nagyon jót mulat, bár nevetése hangját nem ereszti ki túlságosan, bátor, de nem hülye. A kelleténél több szörnyet nem akar idevonzani, mint amit a nyílvessző fakasztotta vér amúgy is ide fog. – Piroska épp azon tanakodik magában, hogy megmentse-e a bajbajutott segged, szóval kedvesebb lennék vele a helyedben. – komorodik el egy pillanatra, és kiváló színészi alakítást nyújtva méri végig a földön ülőt, vajon érdemes-e megmenteni, vagy hagyja itt, mint egy kellemetlen bogarat. Tudja, hogy ha a fiú túléli, és netán beszélni is mer a dologról akkor eléggé nagy bajban lesz. És a kihívás amúgy is felpezseg benne. Egy sérülttel kijutni innen, és közben még meg is szerezni az összes vesszőt. Mi lenne az ha nem jó móka? Magában tehát rég eldőlt, hogy semmiképp nem hagyja itt a srácot, de ezt a másiknak nem kell tudnia. A férfi egyedek eléggé el tudják bízni magukat, ha egy nő nem tágít mellőlük.
- Ugyan… - hajol le közben a lába elé dobott vesszőkért, és csúsztatja végül vissza a hátán lévő tokba a kardját is. - ...még így is nehezen fogod kimagyarázni, hogy miért vagy itt egyedül. Nekem legalább van ürügyem, amiért más fogja megszívni. – utal a hülye feladatra, amit kapott – Neked van valami király mentséged, azon kívül, hogy ostoba módon hagytad magad eltalálni, hogy aztán várj a szőke hercegre, Hercegnő? – számolja közben magában a mennyiséget. Tizenhárom. Már csak négy vár megtalálásra. Remek.  Kiszedve végül a hajából a bőrszíjat amivel összefogja, összeköti vele a vesszőket. Ha valóban ki akarnak innen jutni, mindkét kezére szüksége lesz. Miután végez, rutinosan köti fel az övére, mint egy rögtönzött tegezt.
- A helyedben nem tenném. – villan a pillantása az utolsó nyílvessző felé nyúló kézre, hangja a korábbi gúnyos helyett komoly, és figyelmeztető. – Ha kihúzod, ki tudja milyen izmot és eret roncsolsz vele. Márpedig ha egy artériát, vagy egy fontosabb vénát, még azelőtt felzabálnak minket a szörnyek, hogy azt mondanád: mentem volna inkább a Roxfortba. – vigyorodik el, már csak amiatt is amit bizony mondani akar.
- Szóval maradj kicsit mozdulatlan, és markold meg közvetlen a bőröd mellett jó erősen. – mutatja a kezével is a mozdulatot, miközben letérdelve előhúzza az egyik urban palt az övtokjából. – Na, most mutasd meg milyen az az önkontroll, Hercegnő. Levágom a nyíl végét az ujjait végénél. – bök a helyre finoman a kés hegyével. – A jó hír: könnyebben fogsz vele mozogni és nem akad el mindenben, de ki lehet rántani, ha kiérünk. A rossz: még így is rohadtul kellemetlen lesz. – tekintetében játékos fény csillan, kíváncsi ennyitől már szertefoszlik e az a nagy önkontroll, avagy főhősnőnk megmarad a higgadt valójánál?
- Készen állsz? – hangja már-már dallamosan cseng, be kell vallja, kissé túlzottan élvezi a helyzetet, amiben bizony jelenleg ő uralkodik. Kékjei egy pillanatra megállapodnak a fiú íriszeinél, kíváncsi mit tud kiolvasni belőle. Higgadtsága, és merészsége miatt amivel vissza meg vágni, már-már felír a képzeletbeli pontozótáblájára egy fél piros pontot.

Sikítsd  nevemm!! ◆ credit
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Első "randi"...kivel is? || Hádész & Ginger   
 Similar topics
-
» Az első igazi randi - Flora & Leo
» -= Kérdések =-
» Bárpult az első helyiségben
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Első Bajnokság: Felemelkedés
Ugrás: