Szabályzat

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
0
Pirosak
0

(frissítve: x)


Fontosabb hírek
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2019 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Amber Hill
Kedd Nov. 12, 2019 6:39 pm

Írta  Kilian Borhda'n'rough
Szomb. Nov. 02, 2019 8:35 pm

Írta  Esther Walker
Pént. Okt. 18, 2019 4:13 pm

Írta  Vendég
Kedd Okt. 08, 2019 10:54 am

Írta  Hébé
Vas. Okt. 06, 2019 8:38 pm

Írta  Jasper Tebb
Vas. Okt. 06, 2019 4:52 pm

Írta  Hébé
Szomb. Okt. 05, 2019 1:04 pm

Írta  Diana Just
Pént. Okt. 04, 2019 10:26 am

Írta  Diana Just
Csüt. Szept. 26, 2019 8:19 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.
Statistics
Összesen 69 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Kitta

Jelenleg összesen 1115 hozzászólás olvasható. in 328 subjects

Szabályzat

Keaden Hancrow
Keaden Hancrow
Témanyitás₰ Tárgy: Szabályzat   ₰ Pént. Aug. 30, 2019 4:51 pm
Lehet, hogy nem olvasod el a szabályzatot, de ez semmiféleképpen nem elfogadható indok kihágás esetén. Mi – a vezetőség – próbáljuk ellenőrizni az oldal helyes működését, ám senki sem mindenható, így nem vállalunk felelősséget a feltöltött tartalmak miatt.

Kérjük, mindenki teljes névvel regisztráljon és kerüljük az olyan elnevezéseket, mint mosómedve12, vagy Barbie1. Ha véletlen valaki mégis így regisztrál, hamarosan kap egy pm-t, amiben felszólítjuk a neve megváltoztatására, ha ez nem valósul meg három napon belül, a regisztrációt érvénytelenné válik.

Regisztráció előtt a alapvető leírások (világ, csoport stb.) elolvasása kötelező, hiszen ezek nélkül a karaktered összerakása jóval nehezebb.

Mint minden oldal mi se szeretjük, ha egy pb-t többen is használnak – kivéve, ha egypetéjű ikrekről van szó –, így kérjük, mindenki nézze meg az avatárfoglalóban, hogy nem-e foglalt a híresség, akit kinézett a karaktere arcának. Ha véletlenül egy arccal egy időben többen is regisztrálnak, az kapja a pb-t, akinek az előtörténet lapját hamarabb elfogadjuk.

Mindenkivel előfordul már, hogy megtetszik egy oldal, de nincsen karakter ötlete. Ilyenkor javasoljuk a keresett karakterek felkeresését, hátha megtetszik valamelyik. Abban az esetben, ha egy keresetre rövid időn belül többen is jelentkeznek, akkor a karakterlap minősége dönti majd el, hogy ki kapja meg az adott karaktert. Ennek a menete a következő: tegyük fel, hogy x karakterre 2 ember is regisztrál. Ilyenkor a) az egyik user visszalép. B) az egyik user hamarabb elkészül vele, ezután a másiknak még három napja van megírni. Majd ha mindkettő készen van először ellenőrzi őket a vezetőség egyik tagja, majd a hirdető dönti el, hogy melyikük kapja a karaktert. Vagy c) ha a “lassabb” user a három nap alatt nem készül el rögtön az első useré a karakter.

Ha már mindent kitaláltál a karaktereddel kapcsolatban a regisztráció után rögtön elkezdheted az lapod írását. Ennek a sablonját a kijelölt helyen találod, kitöltése igen egyszerű, de ha mégis akadna gond, csak keresd fel a staff egyik tagját. Az elkészítéséhez két hét áll rendelkezésedre, de már a 11. napon küldünk egy jelző pm.-t. Amennyiben valamilyen oknál fogva előre tudod, hogy késni fogsz vele azt jelezd a főadminnak – megértőek vagyunk sok esetben, csak az eltűnést nem tűrjük. Ha két hét alatt nem leszel kész, nem töröljük a regisztrációdat, egyszerűen jegelté válsz

Az elfogadásod után már csak a foglalásokat kell elintézned és irány a játéktér. Kellemes szórakozást hozzá!

Mi is imádjuk a különféle agyafúrt HTML-kódokat, sablonokat, de azt szerintünk senki se szereti, ha ezek széthúzzák az oldalt. Tehát kérjük vigyázz arra, hogy ne használj ilyen kódokat.

Semmiképpen nem szándékozzuk szabályozni a játéktéren a szószámot, de kérjük mindenkit, hogy legyen figyelemmel arra, hogy a társa mennyit írt. Hiszen te se szívleled, ha írsz egy kisregényt és válasznak öt sort kapsz. Sok esetben sokkal kellemesebb, ha az elején megbeszélitek.

A multi karakterek számát nem szabjuk meg, de azt, hogy mikor regisztrálhatsz be egy újat már igen. Nem kell megijedni semmi megerőltető nincsen benne. Az első multi teljesen ingyenes, bármikor hozhatod, majd az utániakat csak, akkor, ha minden előtte lévő kariddal meg van a 20 drachma. Ha új multit hozol légyszíves írj egy adminnak róla.

A +18-as játékoknak nincsen fenntartva külön játékrész, hanem ha véletlen valakik ilyet szeretnének kijátszani – ami teljességgel engedélyezett –, akkor azt a topic címében jelezni kell. Mert vannak kiskorúak is az oldalon és olyan userek, akik az ilyesmi írásokat inkább szeretik elkerülni.

Mindenki tisztelje a játékostársát; ne ócsároljátok egymást, mindenki a tisztességes hangnemet érdemli meg; vallási vagy politikai nézeteket ne hozzatok magatokkal az oldalra, itt azok nem számítanak; a szabályzat betartása nem egy nehéz feladat, így kérjük, mindenki tegye is meg; nem szeretnénk, ha a viták elmérgesednének mindenki szeme láttára, így inkább ajánljuk a pm-ben való elrendezést; bármilyen vita esetében szívesen segítünk a konfliktus elrendezésében.

Ha véletlen olyan istenséget választottál ki a félistened számára, aki számára az oldalon nem tartunk fenn külön csoportot/leírást/házat stb., akkor írj a főadminnak, akivel minden fontosat meg tudsz majd beszélni.

Karaktert csak AC után törlünk, de ha úgy látjuk, hogy inaktív vagy, akkor jegelté válsz. A munkáid semmiképpen nem fognak elveszni.

Drachma (görög pénznem): a rendszer számolja, hogy hány hozzászólást írsz, és ezt drachmaként jeleníti meg. Ha megírtad az ET.-t és elfogadtunk, akkor rögtön kapsz indulásként 5 drachmát. Ezeket legfőképpen a félvérek használhatják karakterképesség dobásnál (ha 25-t összegyűjtesz, akkor dobhatsz), igaz a funkcióját a jövőben még bővíteni szeretnénk.

Kérjük, hogy, aki istent hoz, az az isteni nevével regisztráljon be, és ne valami földivel. Ezen belül is a magyar megfelelőjével, azaz nem Zeus, hanem Zeusz és nem Hades, hanem Hadész.
Végezetül mindenkinek kellemes játékot és reméljük, hogy jól fogjátok magatokat érezni az oldalunkon.

A változtatás jogát fenntartjuk
Adminság

Leaders become great

not because of their power
https://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: