Becenév : Killa, meg amit adsz Születési időpont, helyszín : 2002. 10. 03. Montana Foglalkozás :szeszfőzés akarom mondani, naplopás Csoport : félisten Isteni szülő : árész Kabin : ötös - Árészkácskáé Tábor: Görög Képességek : – minden fegyverfajtát kiválóan tudnak használni – képesek a csata hevében akár olyan embert is rávenni a harcra, aki előtte nem is támogatta azt (persze az adott illető is ellen állhat, ha erős egyéniség) – legvadabb harcosok Pb : Jesse Eisenberg
Hirtelen haragú vagyok, na az egyszer szent. Utálom, ha megmondják mit tegyek, mintha ők jobban tudnák. És utálom, utálom ha alábecsülnek. Testvéreim jelentős részével ellentétben én képes vagyok gondolkodni, nem véletlenül vagyok én az ész az Árészban. Továbbá igen makacs is vagyok, nem engedek a huszonegyből, ha szilvapálinka lesz az idei italunk, akkor szilvapálinka lesz és kész! Még ha a külvilágból is kell becsempésznünk. Nem meglepő módon ezért elterjedtebb a vegyes. Ja, hol is tartottam? Igen, szétszórt is vagyok, itt egy kar, ott egy láb. Taktkához érzékem van, szerinted ki miatt volt már nem egyszer az, hogy a zászlófoglalóban néhány ellenfél enyhén illuminált állapotba került? Hiszen, kifáradnak, szomjasak lesznek, aztán találnak egy pohárka folyékony bátorságot a területükön. Mondanom se kell a végeredményt. Ja, és a boltot is én viszem, meg én állítottam össze mindent. Tudtátok, hogy az Árész bungalónak van pincéje és rengeteg járata? Fel se tűnik az embernek, még a saját testvéreidnek se, az a cél, hogy minél kevesebben tudjanak róla. Vagyunk vagy hatan a szeszfőző csapatban.
Anyám és apám találkozása egy gyönyörű, vörös naplementés estén történt meg a parton. Hattyúk úszkáltak a tóban, közelben libák gágogtak, anyám meg tökön rúgta apámat, szatírnak hitte. Négy szeretetteljes hónapot töltöttek el együtt, a személyi edző, akit azért fizettek, hogy megverje az ügyfeleket, és az isten. Sejthető, hogy ki hordta a kapcsolatban a nadrágot, ki volt az a személy. Természetesen a férfi, miért lett volna a nő? Aztán az megszakadt, az egyik fél eltűnése okán. Az apám nem egészen lelépése után 54 hónappal tért vissza. Igen, négyéves szülinapom után két nappal. Nem tudom őszintén, hogy mit gondolt, vajon az anyám tárt karokkal fogja fogadni, hogy utána hancúrozzanak egyet az ágyban, és nem veri meg? Igazából a számításának fele jött be. - 96000 dollárral tartozol! Na idefigyelj! Csak úgy eltűntél 54 hónapra! Ebből 48 hónapja már gyereked is van! Gyerektartást fizetni ki fog – Anya üt, Árész véd megdöbbenve – óvodába járatni, esti mesét olvasni, felvilágosítást tartani – elég hamar átküldtek Rose nénihez, a szomszéd öregasszonyhoz. Kilenc hónap múlva meglett az eredménye, a húgom személyében.
- Gyere csak ide Kilian, gyere csak. Látod ezeket a szilvaszemeket? Szed már fl őket, az én derekam már nem hajlik úgy. Igen, igen, tedd is bele a dobozba, a fehérbe! Ebből lesz majd a cefre. Előtte majd alaposan megtisztítjuk egyenként a szilvákat, nem volt permetezve, így az alapos átmosást kihagyhatjuk. Viszont ki kell majd szedni belőle mindent koszt, leszedni ha le kell, a héját, hozzáragadt faleveket, szárát. A lehető legnagyobb gondossággal és óvatossággal kell bánni a gyümölcsökkel, édesfiam. Óvatosan, lassan feldarabolni és beletenni, minél több cukrot tartalmazzon, minél édesebb legyen. Nézd, az a szilva szinte már lekvár, igazi kis finom csemege, edd csak meg nyugodtan. Finom, mi? Mondtam én, hogy az. Majd a maradékból csinálunk lekvárt anyádnak, meg a húgodnak. A következő nyáron megtanítalak arra, hogyan kell pálinkafőző gépet készíteni. Mit nézel így rám, elég nagyfiú vagy már ahhoz, most vagy mennyi is? Öt éves? És mennyire hozzáértően magozod ki a szilvát.
Tizenegy éves voltam, mikor bekerültem a táborba. Egy kis kölyök, akinek van egy hat éves húga és két dologhoz értett : szeszfőzéshez és verekedéshez. Igen, verekedéshez is értek, mit nézel így rám? Eddigi rekordom három tájékoztató teleiratása intőkkel egy tanév alatt. Nem olyan sok ez, ha belegondolsz, hisz mindig ők kezdik, nem hagynak békén, beszólnak, megvetően néznek rám,. aztán futnak el vérző orral, monoklival a szemük alatt. Vagy én, attól függően, hogy ki marad alul. De általában ők. Amikor megtaláltam a csapóajtót az ágyam alatt, madarat lehetett volna velem fogatni! Igaz, láthatóan a járat egy részét használták, de jó részét nem. 13 lettem, mire mindennel elkészültem. Két teljes évnyi munka volt ez, meglepően sok rettegés és félelem a lebukástól, gyomorgörcs, ha feljönnének a szagok, idegesség, ha megromlana, bekrepálna. Szerintem mindenki el tudja képzelni azt az érzést, amikor saját maga által készített pálinkával ünnepli a nyár végét. Valami eszméletlenül jó.
- Megint mész a táborba? Várjál fiam, add át ezt az üveg bort a vén kentaurnak, had legyen neki is egy kis öröme. Mit nézel így rám fiam, nem vagyok hülye, felismerem a gyöngyöket a karkötődön, a járásodon, ahogy megérkezel, anyád se tudta eltitkolni előlem rendesen, hogy nem embertől vagytok. Bár nem annyira örülök, hogy pont a nagybátyám a ti apátok, de hát ez van, nincs beleszólásom a fiatalok életébe, én már csak egy öreg csont vagyok. Hogy ki is az isteni szülöm? A vén, borvirágos ürge. Miért, mit gondoltál, Athéné vagy Zeusz? Dehogyis! Na, erigy, nehogy miattam késsel el, lassan 17 leszel.
Ezzel ünnepélyesen átadom a "világ legidiótábban legjobb név" díját *üdvrialgás* .... Most komolyan... Honnan? Miért? Ez olyan mint mikor annyira nevetsz, hogy már fáj. Vagy egy favicc. Tudod hogy szar, de azért kackac.
Na most ,hogy ennyire kiveséztem a nevedet valójában a többi dologról annyit nem is tudok írni. A pb-d szokásossan nem egy agyonhasznált (pacsi), az ET-ben meg nem találtam hibát, szóval nyomás avit foglalni, majd játszani.