A bűnös Amber és a szegény ártatlan Kea kalandjainak újabb epizódja

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
0
Pirosak
0

(frissítve: x)


Fontosabb hírek
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2019 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Amber Hill
Kedd Nov. 12, 2019 6:39 pm

Írta  Kilian Borhda'n'rough
Szomb. Nov. 02, 2019 8:35 pm

Írta  Esther Walker
Pént. Okt. 18, 2019 4:13 pm

Írta  Vendég
Kedd Okt. 08, 2019 10:54 am

Írta  Hébé
Vas. Okt. 06, 2019 8:38 pm

Írta  Jasper Tebb
Vas. Okt. 06, 2019 4:52 pm

Írta  Hébé
Szomb. Okt. 05, 2019 1:04 pm

Írta  Diana Just
Pént. Okt. 04, 2019 10:26 am

Írta  Diana Just
Csüt. Szept. 26, 2019 8:19 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.
Statistics
Összesen 69 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Kitta

Jelenleg összesen 1115 hozzászólás olvasható. in 328 subjects

A bűnös Amber és a szegény ártatlan Kea kalandjainak újabb epizódja

Keaden Hancrow
Keaden Hancrow
Témanyitás₰ Tárgy: A bűnös Amber és a szegény ártatlan Kea kalandjainak újabb epizódja   ₰ Vas. Okt. 06, 2019 5:22 pm
Amber – Kea


Hány nap alatt múlik el egy monokli?
Bementem a gyógyitókhoz, de azt mondták, hogy ezzel semmit se tudnak kezdeni. Szerintem hazudnak. Minden szirszarra van valami főzetük, és pont egy kis monoklit nem tudnak rendbe rakni? Az orromról meg ne is beszéljünk. 100% hogy eltört. Hazugság, hogy akkor ömlene a vér belőle rendesen. Én érzem, és érzem hogy rohadtul fáj. Az az igazság, hogy ők is tartanak Ambertől. Beszari kis nyuszik, akik hagynak szenvedni.
Mert hogy… Az ember az hitte, hogy az az évszázad pletykája, hogy mi ketten elmentünk egy rendes randira. Óh, de nem. Az igazi sztori az ahogyan véget ért.  Gyönyörűen és fájdalmasan. Miért érzem azt, hogy ez az egész…. izé, mindenre igaz lesz kettőnk közös ügyeivel kapcsolatban? (Hahaha majdnem a kapcsolat szót használtam).
Szóval minden jól sikerült, eljutottunk a bizonyos pillanathoz, amikor úgy éreztem hogy megcsókolhatom. És én megtettem. Minek várni mint egy megszeppent kisiskolás? Aztán esküszöm, hogy ő is megmozdult. Az ő ajkai is. Nem volt előutasítő, sőt szerintem élvezte is. Az összes drachmámat feltenném erre – mind az ötöt, amit nem költöttem el a randi eszközeire.
Viszont mi történt? Behúzott egy jó nagyot. Nem is Amber lett volna… Nem is értem, hogy miért lepődtem meg először. Én persze csöndben tűrtem, még az anyját se kezdtem el emlegetni.
Akarjátok, hogy fokozzam még a sztorit?  
Eltelt azóta három nap. Inkább hagytam egy kicsit, hogy lenyugodjon. Nem akartam rögtön megjelenni előtte, mert kicsit tartottam attól, hogy egy sereg vaddisznót enged rám. Vagy saját magát… Mondjuk az talán nem is lenne olyan rossz… Hm..
Keaden elkalandoztál!
De most már itt ülök kora reggel az Arész kabin előtt a fűben és őt várom. Tudom, hogy pirkadatkor mindig kimegy edzeni. Legelőször, mindenki előtt. Én is korán járok, de ő mindig már előttem ott van a veremben.
Egy-két pillanatot kell várnom és az ajtó már nyitódik is. Tökéletes. Elrugaszkodom a földtől és határozott mozdulatokkal elindulok felé. Én nem félek tőle, és ezt neki is tudnia kell.
Szia szöszi. – mosolygok rá széles vigyorral az arcomon. – Most mondd hogy nem szexi a monoklim.

341 ◆ creditLeaders become great

not because of their power
https://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Amber Hill
Amber Hill
Témanyitás₰ Tárgy: Re: A bűnös Amber és a szegény ártatlan Kea kalandjainak újabb epizódja   ₰ Kedd Nov. 12, 2019 6:39 pm
Keaden & Amber

Belégzés, kilégzés, belégzés, kilégzés, ismétel… ma nem ölök meg senkit…
Fekszem az ágyamban, és úgy nézek a plafonra, mintha meg tudnám fojtani egy kanál vízben, pedig a plafonnal semmi bajom, ami nem hagy nyugodni az Keaden… vesztettem igen, belementem a szánalmas kis próbálkozásába, oké randiztunk, a csillagos ég alatt, és mint ahogy az lenni szokott Zeusz fia már megint túl sokat képzelt magáról. Volt pofája megcsókolni az engedélyem nélkül. Mit gondolt hogy a hadisten lánya majd a bugyijába olvad egy szájrapuszitól? Kapott akkorát hogy éreztem amint az orra reccsen. Kiakadtam, nem kicsit ellenben rohadtul, hogy jön ő ahhoz hogy ilyet tegyen?
Olyan hirtelen kelek fel az ágyról hogy majdnem lesodrom a hugom képét a szekrényről. Hiányzik, és ez a hiány lassan megőrít, utána akarok menni az alvilágba, és feldugni az öklöm Hadész seggébe, majd bábozni vele míg vissza nem adja azt ami rohadtul nem az övé!
Felkapom a dárdám és az ajtón szinte kirobbanok. Éééééés…. na remek, ez már megint itt van. Hangja akár a hárpiák éneke. Szöszi a repedt agyag edény amibe a hamvaid teszem.
-Kiemeli a szemed színét – felelem és a dárda nyelével félre tolom, és már megyek is a verem felé. – Nem érek rá csacsogni Keaden, mit akarsz? Még egyet kapni? – torpanok meg és fordulok felé támadóan. Ami azt illeti így a hajnali napfényben, tényleg csúnyán elintéztem. Mondanom kellene neki egy sajnálomot, vagy valami bocsi félét, de magának kereste a bajt, hát mért én sajnálkozzak?

238 ◆ credit


Ugrás: