Diana Just

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
0
Pirosak
0

(frissítve: x)


Fontosabb hírek
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2019 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Amber Hill
Kedd Nov. 12, 2019 6:39 pm

Írta  Kilian Borhda'n'rough
Szomb. Nov. 02, 2019 8:35 pm

Írta  Esther Walker
Pént. Okt. 18, 2019 4:13 pm

Írta  Vendég
Kedd Okt. 08, 2019 10:54 am

Írta  Hébé
Vas. Okt. 06, 2019 8:38 pm

Írta  Jasper Tebb
Vas. Okt. 06, 2019 4:52 pm

Írta  Hébé
Szomb. Okt. 05, 2019 1:04 pm

Írta  Diana Just
Pént. Okt. 04, 2019 10:26 am

Írta  Diana Just
Csüt. Szept. 26, 2019 8:19 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.
Statistics
Összesen 69 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Kitta

Jelenleg összesen 1115 hozzászólás olvasható. in 328 subjects

Diana Just

Diana Just
Diana Just
Témanyitás₰ Tárgy: Diana Just   ₰ Vas. Szept. 01, 2019 12:36 amDiana Margaret
Just


Becenév : Dipeggy, DJ. Di
Születési időpont, helyszín : 1998. március 1.
Foglalkozás : Levelezőn egyetemista hallgató.
Csoport : Félvér
Isteni szülő : Déméter
Kabin : 4-es
Oldal : A természet oldalán
Képességek :
– világ legjobb kertészei
– meg tudják mondani napra pontosan, hogy mikor fog megesni a meteorológiai évszakváltozás
– mester szakácsok
+ földgólem idézés: A csatában a földből kis méretű (1-1,5 méter nagyság körüli) gólemet idézhet meg, aki segít neki, a csata végére porrá hull. Gyengesége a tűz, amitől kiszikkad a gólem és nem tud mozogni, vagy ha túl sok vizet kap az se jó neki.
Pb : Sophie Turner 

Lássuk csak, ki is  lennék? A Déméter-kabin elérhetetlen szépsége cím birtokosa. Igen jól hallottad a pletykákat, még mindig szűz vagyok. Nem, én nem tervezek Artemisz vadászai közé állni. Ők olyan mások, de gondolom érted, megvetik a férfi népet  és felsőbb rendűnek gondolják maguk hozzánk képest, de  meg is értem ők már hallhatatlanok
Na akkor ott tartottam, hogy igen a föld termékeny istennő gyermeke, aki próbál nem énközpontúan élni  és viselkedni, de nem talál olyan férfit, aki jó lenne számára. Micsoda! Magas lovon ülök!? Tudom, a kihívások, ami elé állítom udvarlóimat azok nem semmik, szóval lehet vénasszonyként rózsáim társaságában hallok meg.  Nem vagyok egy toronyban ülő típus, időm nagy részét kint töltöm. A gyengéd női arc mögött egy erős akarat és fizikum rejtőzik. Makacs vagyok és kitartó, de ez majdnem minden félvérre igaz. Harciasságom, több téren is megmutatkozik, kiállok és vitázok bárkivel bármiről. Undokul legyűrök több embert is, aki velem kikezd a küzdőtéren. Azok a szörnytámadások tettek engem ilyenné, amiket túl éltem. Mintha a szörnyeknél a top 25-ös félvér körözési lista egyik dobogósa lennék. Mit kapnak azért, ha megölnek? Kiakarja ennyire a halálomat?
Bolond is vagyok, "szörnyűséges" nyílt terepen vagyok egész évben a tanulmányaim okán. Én egy veszélyes szakmát választottam magamnak. Görög antikvitásra szakosodott régész vagyok. Hol találod a legtöbb elfajzott félvér gyilkost? Görögországban. Hol dolgozok időm nagy részében? Hát, pont ott. Ki hallott már olyat a 21. században, hogy telefon és email nélkül éljek? Fontos eszközöket nem, hanyagolhatok csak úgy el. Veszélyesen élek és vonzom a szörnyeket. A nyár az a szabadságom, mikor minimálisra csökken a veszély források száma a környezetemben. Már csak túl kell élni 9 hónapot, hogy a tábori élményeket megtapasztaljam.
Szóval érted, most már. Érted miért nincs barátom?  Ki akar egy ilyen veszélyes csaj mellett élni és meghalni?  Én pedig nem törhetek össze a nagyvilágban, hogy meghalt a pasim. A gyengeségünket fogják kihasználni az ellenségeink és nem lehetünk egy percre erőtlenek, mert az a végünket jelentené. Nem vagyunk istenek és hallhatatlanok. Emberi lényünk van emberfeletti természettel.

Apám gazdag milliárdos több tucat házzal. A mostohaanyáim, pedig fél tucat modell. Nem mondta meg  apám mi vonzotta anyámhoz és milyen titkos paktumot kötöttek egymással. Tisztelettel bánt velem és távol tartott mindentől, ami rossz még önmagától is. Magániskolába íratott be, így tényleg távol kerültem tőle.
Igazi sznobként érkeztem a táborba a kis tíz éves lány, aki megijedt egy hatalmas mászófaltól. A kardvívás is halálosan komoly és nem csak egy szép lépés sorozat a szőnyegen a végén egy szúrás vagy vágással. Kezdeti utálatom lassan megenyhült és imádattá vált. Ráéreztem arra, hogy itt a helyem. Az iskolai különcségem, itt már nem furaság, hanem normálisnak vett életmód. Anyám elfogadott engem a legelső pillanattól kezdve.
A táborok többsége történelem. Hatalmas élmények voltak, mikor elmehettem kalandokra másokkal együtt.
Az évek teltek és múltak, a testvéreim közül sokan haltak meg és nem tértek vissza a táborba már, kiket szerettem. Elhatároztam én nem fogom magamat hagyni, de az elhatározás sosem elég, úgy kell élni, hogy így legyen. Nem voltam más, mint a többiek, nem telefonoztam és nem írtam emaileket. Próbáltam, kijátszani ezeket, mások segítségével, mert mégis valahogy egyetemet kellett választanom és szakot. Az információk, pedig mind a világhálón vannak fent, amik számunkra csapdákat rejtenek. Sokszor megkérdezte tőlem az egyik szatír miért pont régésznek megyek?
Hivatásos kincskereső szakma és az egyszerű föld és természet szeretetemet ebben talán meg is élhetem. A fizikai munka edzésben tart, állandó éberség kell és pontosság ebben a szakmában. Mi lenne, ha megtalálnám Theseus elveszett kardját vagy az elveszett csodás tárgyak egyikét? Igazi kalandor vagyok, aki kutat és a legfurább ásatásokon vesz részt.
Aztán az egyetem mellett és a kutatások mellett, visszatérek nyaranta a táborba, hisz ott él az igazi családom. Azt a pillanatot és érzést örökké emlékezetembe véstem, mikor Kheiron felkért, hogy oktassak. Kitágult szemekkel, néztem rá, az állam is leesett. Ő apám helyett apám volt. Megöleltem és szívből jövő könnyek gurultak végig az arcomon. Nem jött válasz ki a torkomon. Miért is tettem fogadtam el? Imádott apafigura és kiképzőm, mesterem, mellett lehetek és a okíthatom azokat, akik túl szeretnék élni a kegyetlen szörnyekkel való világunkat. Kheirón ismeri az érzékeny felemet, ő mindig is látta a fagyottá vált föld alatt ott igazán nemes kiváló talaj rejtőzik.
Az új táborlakók a mindenre elszánt kemény Dianát látják maguk előtt, aki felkészíti őket arra hogy mit várhatnak el hárpia támadása esetén egy medúzaivadékkal való találkozáskor. Nem biztos, hogy sokan emlékeznek tíz évvel ezelőtti lányra ki rózsákat szórt az asztalokra a tábori búcsúesten és finom sütiket készített a hazaútra barátainak.

Jasper Tebb
Jasper Tebb
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Diana Just   ₰ Kedd Szept. 03, 2019 4:56 pm

Elfogadva


Örülök, hogy még is csak hoztad ezt a karaktert. Még ha máshogy is... Mert na, én minden karinak örülök.

Menő a képessséged *kacssintós fej*

Ez az ET....nagyon ott van. De tényleg. Jól összeraktad.

*vastaps*

Értem én, hogy miért nincsen barátod, de azért ismerek pár rokonodat, akinek az élete nagyon hasonló. Velük szerintem nyugodtan barátkozhatsz. Még akkor is, ha ők még csak kis nebulók. Itt vagyok én is Very Happy

Nyomás avit foglalni, majd játszani.

Ugrás: