Becenév : ST. Miszty, Sie Születési időpont, helyszín : 2000. december 24. Foglalkozás : Diák Csoport : Félisten Isteni szülő :Athéné Kabin : Athéné Oldal : Középen Képességek: Alapképességek: – magas intelligenciával rendelkeznek, és erős memóriájuk van – tehetséges háborús stratégák +bármilyen fegyvert képes maga elé teremteni (40%) Táborban töltött nyarak száma (mostani beleszámít): 14. Pb : Amybeth McNulty
Apám egy akadémiai professzor volt. Már nem sok dologra emlékszek vele kapcsolatban. 3 évesen veszítettem el és azóta vagyok a tábor állandó lakója. Azóta élek a táborban és alig jártam a külvilágban, mióta itt tartózkodom. Anyám rögtön felvállalt, így befogadott a kabinjába és egy nimfa dadát küldött mellém, nyaranta pedig az idősebb testvéreim vigyáztak rám. Bár ők nem adják jelüket annak, hogy szeretnének. Inkább kötelességből tették, azt amit tettek értem. Nyarakat nagyon élvezem, mivel olyankor felpezsdül itt az élet és a legtöbb ismerős visszatér. Én olyankor pezsgek, de egyébként csendben gubbasztok a könyvtárba és ülök a tekercsek felett. Önállóan tanultam meg és fejtettem meg a francia nyelv szépségeit. Csak egy nyelv könyv kellett hozzá. Deriválni integrálni, termodinamikai egyenleteket, fejben levezetek számológép nélkül, mert az eszem vág anyám révén. Valahol rég elveszítettem az énem valóját itt és talán ha kilépnék a szigetről, akkor nem is élném túl a kinti világot. Talán el kellene hagynom, hogy szerencsét próbáljak, de még nem érzem úgy, hogy eljött az időm, hogy szörnyvadász legyek és hősé váljak. Talán ez év nyárvégén tényleg kilépek és elmegyek világot látni. Szerencsét próbálni és kiállom a 12 próbát, hogy anyám mellé kerüljek. Ez valahol a célom, hogy egyszer ott legyek fent a nagyok mellett és ezt remélem anyám is sejti, hisz oly sokszor kerül a kezeim közé az a tekercs, ami erről szól. De tényleg lehetek-e hős, aki kiérdemli ezt az ajándékot? Olyan sok álom miatt küzdenek az emberek és félistenek. Én méltó vagyok arra, hogy az álmomért küzdjek? Egy családért? Egy isteni családért? Bizonytalan vagyok ez egy hatalmas hiba nálam. Pedig valamiért hallgatnak rám a féltestvéreim, ha úgy hozza a sors, valamiért van erőm remek helyzeteket teremteni számukra. Megszervezni a tábornyitó kabin partijainak és a táborzáró kabin búcsúesteket. Már évek óta egyedül vagyok, állandó lakója talán a kabinnak. Még az egyik bátyám szívesen magához vett volna engem, de levele után nem sokkal eltávozott Hádész országába Medúza egyik fattya miatt. Milyen kegyetlen volt a sors akkor velem, pedig Harvard ifjú professzorának lehettem volna a gyámoltja. Most pedig itt vagyok és egy újabb nyarat élvezhetek végig, drága intellektuálisan sokat tudó társaimmal együtt. Velük mérhetem össze az erőmet tudásomat, és velük együtt harcolhatok az igazságért és a tudásért..
A hozzászólást Esther Walker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 31, 2019 10:20 pm-kor.
Szia Na csak meg lett az a profil kép Hát nem kis célt tűztél ki magadnak, de sok sikert kívánok az eléréséhez Csináld meg az avi foglalót és játszhatsz is A piros csapatba kerültél